İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aksoy : Trabzon 5 Yıl Daha  Yerinde Sayamaz

 Aksoy, Ortahisar İlçesine bağlı 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Atakan Aksoy, rakiplerinin seçim vaatlerinin kaynağını söze dayandırmasını olumlu bulmadığını belirterek, “Trabzon bir 5 sene daha yerinde saymamalı” dedi.
SORUNLARI BİLİYORUZ


Belediye Makamına değerli Trabzon seçmeni ve Allah’ın izniyle geldiğinde ilk işinin kapıyı kaldırmak olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aksoy, “Trabzon’u üreten bir şehir haline getireceğiz. Trabzon halkının yaşadığı sorunları gerek kırsal da gerek merkezde çok iyi biliyoruz. Trabzon’da ikamet eden bir birey olarak bu sorunları bizzat kendimde yaşıyorum” dedi. 


İSTİHDAM ÇÖZÜMDE VAR
Bu altyapı, ulaşım, ekonomik, ticari, turizm ve tarımsal sorunları Makalelerinde, Köşe yazıların da hatta gazete manşetlerinde dile getiren Aksoy, “Biz bu sorunları dile getirirken çözümlerini de ekibimle birlikte her zaman hazır ettik ve hatta sunduk. Projelerimdeki hedef sorunu çözerken üretmek ve istihdam sağlamak. Doğru proje uygulaması ile büyük karlar elde edebiliriz” dedi.


AFSALT SORUNU BİTECEK
Ulaşımla ilgili konuşan Aksoy, “Asfalt kaplamalarda sönmüş kireç kullanımı özel bir sigorta kapsamında değerlendirilmelidir. Sönmüş kirecin asfalt kaplamalarda kullanılması durumunda %10 başlangıç maliyet artışı oluşmasına karşın yaşam ömrü iyileşmesi ile %38 maliyet kazanımı oluşur” dedi.  Sönmüş kireç, çok fonksiyonlu bir katkı olarak su hasarını azaltmakta, tekerlek izi ve yorulma direncini artırmaktadır.  %1.5 sönmüş kireç ilavesi hizmet ömrünü artırmakta ve bakım maliyetlerini azaltmaktadır. Sönmüş kirecin asfalt karışımlara katılmasıyla birlikte, asfalt kaplamaların hizmet ömrü işletme maliyetlerinde son derece pozitif etki oluşmaktadır” dedi. Başkan Adayı Aksoy’a, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs’te eşlik ederek destek verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber