banner240
banner237
banner238

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs saha çalışmalarına Maçka’da devam etti “Laf değil, hizmet üretin.” dedi. 

Ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntılar burada da esnafı vurmuş, vatandaşı mağdur etmiştir. 

VATANDAŞ ZAMLARA YETİŞEMİYOR! 

Esnaflarımız sürekli artan maliyetlerden, vatandaşlarımız zamlardan şikâyetçi. Vatandaşlarımız borçla hayatını idame ettiriyor, kazandığını borcuna yetiştiremiyor. Gençlerimiz işsiz. Esnaf, memur, emekli, işçi her kesimin gelir gider dengesi bozuldu. Ak Parti’nin yanlı ve yanlış ekonomi politikaları milleti yokluğa mahkûm etti. Birileri ballı maaşlar, ihaleler ve vergi sıfırlanmaları ile abat edilirken millet geçim sıkıntısı içerisinde ayakta durma mücadelesi veriyor.” ifadelerini kullandı. 

MAÇKA’DA YOL VE SU SORUNU VAR 

İlçede yaşanan sorunlara da değinen Milletvekili Hüseyin Örs, “İktidar partisi, yaptığı bütün yanlış uygulamaları ve yerine getirmediği vaatleri yandaş medyadaki algılarla unutturmaya çalışıyor ama millet unutmuyor.  Bugün Maçka ilçemizde vatandaşlarımız yolların kötü ve bakımsız olduğundan şikâyetçi. Gerek Büyükşehir gerekse Maçka Belediyesi’nden hizmet alamamaktan şikayetçi. Maçkalı hemşerilerimiz “yolumuz yok” diyor, yerel yöneticilerimiz bu sese ya kulak tıkıyor ya da bahane üretiyor. İktidar bahane bulma yeri değil hizmet etme yeridir. İktidara mensup arkadaşlar “nasılsa seçilirim” diyerek vatandaşın haklı taleplerini görmüyor, duymazdan geliyorlar. Muhalefet olarak biz bu sorunları gündeme taşıdığımızda da bize laf yetiştirmeye çalışıyorlar. Bize laf yetiştireceklerine, ilçeye hizmet etsinler. Laf üreteceklerine, hizmet üretsinler. Göremedikleri bir şey var: “Ceketimi koysam seçtiririm devri bitti!”. Az kaldı, sandık geliyor. Millete sırtını dönenler gidecek, biz geleceğiz.” dedi. 

LAFA DEĞİL İCRAATA BAKALIM! 

Günümüz şartlarında elektrik ve su sorunlarının yaşanmaması gerektiğine vurgu yapan Örs, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Geçen yıl teşkilat mensubu arkadaşlarımız yapmış olduğumuz Maçka ziyaretimizde vatandaşlarımızdan su sorununa ilişkin şikâyetler almıştık. Vatandaşlarımız, su sıkıntısı yaşadıklarını söyleyerek mağdur olduklarını ifade etmişlerdi. Yer yer suyun olmamasından muzdarip olan vatandaşlarımız, evlerine suyun ya gelmediğini ya da gelen suyun bulanık aktığını, içilebilir nitelikte olmadığını söylemişti. Çözüm için konuyu gündeme taşımıştık. Ama sorunun hala daha çözülmediğini görüyoruz. Mesela, Bahçekaya Mahallesi’nde yol ve su sorunu yaşandığını TBMM Genel Kurulu’nda dile getirmiştim. Buna karşılık “Biz zaten orayı yapacaktık” gibi söylemlerle bizi boş siyaset yapmakla suçladılar. Bugün baktığımızda bölgede yaşayan vatandaşlarımız Bahçekaya Mahallesi’nde su ve yol sorununun devam ettiğini söylüyorlar. Maçkalı vatandaşlarımız boş laf değil, hizmet istiyor. Lafa değil, icraata bakıyor. 

TOPU BİRBİRİNE ATMASINLAR! 

Bu sorunların çözümü bu kadar zor olmamalı. Maçka Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi topu birbirine atacağına, soruna çözüm bulsunlar. Su probleminin yanında yine Maçka ilçemizdeki mahallerde sık sık elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Vatandaşlarımız, elektrik nakil hatlarının eski ve bakımsız olduğunu ve sürekli kesintiler yaşandığın ancak elektrik sorununun çözümüne ilişkin muhatap bulamadıklarını söylediler. Maçka ilçemizde yaşanan bu sorunların çözümüne ilişkin tespitler ve gerekli çalışmalar acilen yapılmalı, zaman geçirmeden Maçkalı hemşerilerimizin sıkıntılarına son verilmelidir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber