banner240
banner237
banner238

MAKAM ARACI YERİNE YANGIN SÖNDÜRME ARACI ALSAYDIK..!

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarına ilişkin Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan dikkat çekici bir değerlendirme geldi. Millet olarak bu badireyi aşacak güçteyiz diyen Baş, "Makam araçları yerine yangın söndürme araçlarına yatırım yapılsaydı hem canlarımızı hem itibarımızı korurduk" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş günlerdir devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı.

Yangınlardan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden BTP lideri Hüseyin Baş geçen yıl Hatay'da çıkan büyük yangından sonra yaptığı çağrıyı hatırlattı.

Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Keşke geçen sene yaptığımız çağrıya kulak verilseydi. Hem canlarımızı hem itibarımızı korurduk. Ama olsun biz millet olarak bu badireyi de aşacak cennet vatanımızı koruyacak güçteyiz." ifadelerini kullandı.

Hatay yangınından sonra bu çağrıyı yapmıştı

 

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş 9 Ekim 2020 tarihinde Hatay'da çıkan ve büyük kayba neden olan yangının ardından, "Makam araçları yerine yangın söndürme araçlarına yatırım yapma fikrini artık tartışmalıyız." çağrısı yapmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber