Meryem Anne ”Oğlum Kazanacak Rizelilere Hizmet Edecek” Dedi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Av Remzi KAZMAZ’ın 88 yaşındaki Annesi Meryem KAZMAZ Rize’deki CHP standında nöbet bekliyor

RİZE Merkezde CHP stantında bir ilk yaşanıyor.        

RİZE Cumhuriyet halk Partisi  Milletvekili  Adayı Remzi KAZMAZ ailece sahada çalışıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi stantında yaşlı bir bayanı gören Rize’liler merak edip sorduklarında Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili AV.Remzi KAZMAZ’ın annesi oldugunu öğrenince anne sen bu yaşta oğluna destek için burada bekliyorsan bizde seninleyiz deyip destek sözü verdiler.Bu sözden dolayı memnun olan Meryem anne Oğlum kazanacak rize’ye ve size himet edecek dedi.

Dün  88 yaşındaki annesi stant nöbetini bu gün gelini ve torunlarına bıraktı.

Av Remzi KAZMAZ’ın eşi ve meslektaşı  Av Esra Hasanoğlu KAZMAZ  ve oğulları Deniz ve Aren KAZMAZ babaannelerinden nöbeti Devraldılar.

Bir haftadan bu yana istanbuldan destek için gelen Av Remzi KAZMAZ’ın  kızkardeşin Fatoş BÜLBÜL Eniştesi Yaaşar BÜLBÜL ve Yeğenleri Batu Yağmur ve Selin BÜLBÜLl nöbeti tuttup hemde sahada çalışıyorlar.

Meryem Anne ”Oğlum Kazanacak Rizelilere Hizmet Edecek” Dedi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.