MHP İLÇE  BAŞKANI GEDİKLİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet tarihinin en önemli ve anlamlı ittifakını oluşturduğumuz MHP ile ORTAHİSAR ilçemizde cumhur ittifakı yolunda birlikteliğimizi güçlü bir şekilde ülkemizin İstiklali ve İstikbali için daha da kuvvetlendirerek devam ettireceğiz .
Trabzon’un Ruhu duruşu kimliği ile memleket meselelerine bakış ve kırmızı çizgileri ile cumhur ittifakının merkezini oluşturmaktadır .
Bu ittifak sıradan herhangi bir koalisyon ittifakı değildir.

Yenikapı Ruhu ve Cumhur İttifakı sadece darbe kalkışmasına karşı değil ülkenin maruz kaldığı büyük saldırılar karşısında hem siyasete yeni bir ivme kazandırmış hem de siyasi sistemi güçlendirerek büyük bir devrim gerçekleştirmiştir.

Mesele vatansa gerisi teferruattır denilen bir noktada sağduyu, sorumluluk ve sükûnet ile hareket ederek büyük resme daha büyük ölçekte fotoğrafa odaklanarak bölgemizde coğrafyamızda köklü bir medeniyetin büyük bir devletin varlığını tüm unsurları ile bir kez daha dünyaya göstermiş bulunuyoruz .

Bu anlayışla MHP ORTAHİSAR ilçe başkanı çok değerli kardeşim Murat GEDİKLİ beye ile yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber