banner240
banner237
banner238

MHP’DEN ÇEBİ’YE ZİYARET

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ilçe başkanlığında MHP İlçe Başkanı Ömer Ayar ile MHP İl Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Ziyarette Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan da hazır bulundu.
KARŞIMIZDA YIKIM İTTİFAKI VAR
Gündeme yönelik değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette değerlendirmede bulunan İlçe Çebi, sözü 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ile 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerine getirdi. Muhalefetin partilerinin oluşturduğu ittifakı “yıkım ittifakı" olarak nitelendiren Çebi; “Karşımızda kazanmaya değil, kaybettirmeye dönük; yapmayı değil, yıkmayı yeğleyen bir anlayış mevcut bulunuyor. Bizler bugüne kadar yapmış olduğumuz gibi, Cumhur İttifakı olarak ülkenin menfaati doğrultusunda adım atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz.” dedi.
CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’DİR
Cumhur İttifakı’nın Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Türkiye'nin geleceğini inşa üzerine oluşturulduğunu ifade eden Çebi: şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı Türkiye’ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında, millî ve ahlaki bir duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihî bir birlikteliktir. Cumhur İttifakı aynı zamanda Türkiye’yi zayıflatarak uluslararası operasyonlara açık hâle getirmeye yönelik her türlü faaliyetin karşısında yer alma kararlılığıdır. Cumhur İttifakI; halktır, millettir, Türkiye’dir, terörle mücadelenin adıdır, istikrardır, istikbaldir.” 
BİRLİKTE 14 MAYIS DESTANINI YAZACAĞIZ
Cumhur İttifakı birlikteliğini Ortahisar’da örnek oluşturacak bir şekilde yürüttüklerini kaydeden Çebi şunları söyledi: “Kıymetli başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz.  Önümüzde birlikte gireceğimiz bir seçim var. Çanakkale ruhu, 15 Temmuz kararlılığıyla bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız; 14 Mayıs destanını birlikte yazacağız.” 
TEŞEKKÜR ETTİ
Çebi, konuşmasının sonunda MHP İl Başkanı Ömer Ayar ile il yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber