MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, sahada ayak basmadık yer bırakmıyor. Meclisin ara vermesinin ardından Trabzon’a gelen ve ilçe ilçe, esnaf esnaf dokunmadık el girilmedik kapı bırakmayan CORA, yaz programları kapsamında Of ilçesinin ardından Beşikdüzü İlçesini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti Beşikdüzü İlçe Binasındaki “halk günü” buluşmaları kapsamında her bir vatandaşın talebiyle tek tek ilgilendi. İlçe Başkanı Ahmet GÖREN’in de yer aldığı görüşmeler saat 11.00’da başladı ve saat 15.30’a kadar devam etti. Muhtarları, teşkilat mensuplarını, mahalle başkanlarını ve vatandaşların taleplerini not alan CORA, sorunların çözümü noktasında da ilgili kurumların genel müdürleri, belediye başkanları ve diğer yetkili isimlerle tek tek görüştü. 

Buradaki görüşmelerin ardından Pazar yerinde esnafı ziyaret etti, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşam saat 20.00’da ise Dolanlı Mahallesi’nde muhtarlarla buluştu. Muhtarların mahallerindeki yol talepleri, telekomünikasyon altyapısı, su şebekesinin yenilenmesi ve dere ıslahı konularında yaşadıkları sorunlara ilişkin kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapıldı. 

MİLLETİMİZİN TALEBİ BİZE VERİLEN ÖDEVDİR

“Tüm gücümüzle milletimize hizmet etmek onların gönüllerine dokunmak için çalışıyoruz.” diyen CORA, “İnsanlarımızın derdiyle dertleneceğiz, yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Milletin derdini dinlemeden, milleti sevmeden ve çözüm üretmeden siyasette başarı yakalanamaz. Milletimizin her bir talebi bizim baş tacımızdır. Bize verilen bir ödevdir. Çünkü biz onlar adına bu görevi ifa etmekteyiz. İnşallah her bir taleple ilgili olarak kendi sorumluluğumuz doğrultusunda bir çözüm ortaya koyacağız. Tüm farklı kanalları değerlendirerek sorunları çözeceğiz. Gayretimiz düşüncemiz millete hizmet etmektir. Sorunların üzerine gitmek çözüm getirmektir. Bizim için millete hizmet etmek şereftir.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber