Milletvekili  Günnar İl Kadın Kolları Kongresine Katıldı

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 12 Ocak 2021 tarihinde Hayri Gür Spor Salonunda yapılan Trabzon İl Kadın Kolları 6. Olağan kongresine katılım sağladı.
Kongrede yaptığı konuşmasında, Kadınların AK Parti’nin en önemli itici gücü olduğunu vurgulayan Milletvekili Günnar; "Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ana kademe yönetimlerde Kadın oranının en az % 30 olması talimatını vermişti. Bunun ne kadar önemli olduğunu siyaset hayatımda bizzat yaşayarak müşahade ettim. Çünkü kadınların çok zor şartlar altında hem ev işleriyle, aileleriyle, eş ve çocukları ile ilgilenip mücadele ederken siyasi çalışmaları da büyük bir fedakarlıkla ve başarıyla yerine getirdiklerini büyük bir memnuniyetle gördüm. İl ve ilçelerimizde kongre çalışmalarını yürütürken % 30 kotasına büyük önem verdik ve bu kuralı bizzat uyguladık.  Zamanla İlçe Başkanlarımızın yaptığı çalışmalar verdiğimiz bu kararın ne kadar doğru olduğu konusunda da çok şükür bizleri haklı çıkarttı" dedi.
Konuşmasının son bölümünde; bugünlere ulaşmamızda en büyük emeği olan annelerimize, kız kardeşlerimize, ablalarımıza ve AK Parti içerisindeki bugüne kadar görev yapan tüm kadınlara şükranlarını ve teşekkürlerini ileten Milletvekili Günnar; Kongremizde yeniden görev alacak Meryem Sürmen Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine şimdiden başarılar diliyor, yapacakları çalışmalarında her zaman tüm gücümüzle yanlarında olacağımızı ifade ediyor, kongremizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması dileğiyle katılan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber