Muhittin Çatlı, Yetki Belgesini Genel Başkan Davutoğlu’ndan Aldı

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU 

Gelecek Partisi Rize’de şekillenmeye devam ediyor. Gelecek Partisi Rize İl Başkanlığı Rize’deki çalışmalarını hızlandırdı.

Muhittin Çatlı , Geçtiğimiz Temmuz ayında Rize İl Başkanlığında düzenlenen törende Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Dr. Selim Temurci tarafından rozeti takılarak Pazar Kurcu İlçe Başkanı olarak atanmıştı.

Gelecek Partisi Pazar Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Muhittin Çatlı, Çarşamba günü genel merkeze davet edildi. Burada Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelen Çatlı,  yetki belgesini bizzat Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun elinden teslim aldı.

Genel Başkan Davutoğlu, Gelecek Partisi Pazar Kurucu İlçe Başkanı Muhittin Çatlı’yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Genel Merkez Binasında düzenlenen yetki belgesi alma töreninde Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Selim Temurci ve Rize İl Başkanı Osman Civelek’te hazır bulundu.

Muhittin Çatlı Yaptığı açıklamada ”Öncelikle beni bu göreve layık gören Genel Başkanım Ahmet Davutoğlu’na , Genel Başkan Yardımcımız aynı zamanda Teşkilat Başkanım Selim Temurci’ye, İl Başkanımız Osman Civelek’e bana güvendikleri ve bu önemli görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. Gelecek Partisi çatısı altında bulunmak benim için bir onurdur” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber