ÖRS MAÇKADA SORUNLARI DİNLEDİ

"Ak Parti milletten uzaklaştı" dedi. Beraberinde İYİ Parti Maçka İlçe Başkanı Mehmet Bektaş ve ilçe yöneticileri ile birlikte Maçka'da esnaf ve vatandaşlarla görüşen Örs, ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada Maçka’nın mahalle ve köylerinde yaşana su sorununa değinerek  “Trabzon'un Maçka ilçesinde vatandaşlarımızın yaşamış olduğu mağduriyetler var. Burada vatandaşlarımız ile birebir görüşmelerimiz oldu. Onları dinledik.

İnsanlarımız yaşadıkları sorunları açık açık dile getiriyorlar. Maçka’da su sorununa ilişkin şikayetler aldık. Özellikle Sevinç Köyü ve Kapıköy’de ikamet eden vatandaşlarımız, su sıkıntısı yaşadıklarını söyleyerek mağdur olduklarını ifade ettiler. Yer yer suyun olmamasından muzdarip olan vatandaşlarımız, evlerine suyun ya gelmediğini ya da gelen suyun bulanık aktığını, içilebilir nitelikte olmadığını ifade ederek, bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istediler. 
Vatandaşlarımız, “Çeşmelerimizden su değil âdeta çamur akıyor. Bu suyu içemediğimiz gibi temizlikte, çamaşırda dahi kullanamıyoruz." diyorlar. Yetkililerden su sorununun bir an önce çözülmesini talep ediyorlar.


Yaşanan su sıkıntısının yanında köylerde yaşayan Maçkalı hemşehrilerimiz elektrik kesintilerinden ve köylerde aydınlatmanın yetersizliğinden  şikâyetçiler. Birçok bölgede yolların kötü olduğunu ve çalışma yapılmadığını da belirtiyorlar. Su, elektrik ve yol mağduriyetlerine ilişkin vatandaşlarımız ilgili kurumlara dilekçe verdiklerini, bizzat gidip sorunlarını anlattıklarını ancak hiçbir çözüm üretilmediğini belirtiyorlar. 
Maçka ziyaretimizde vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu bu sorunların, halen daha çözülememiş olması iktidarın vatandaşa olan uzaklığının bir göstergesidir. Ak Parti milletten uzaklaşmıştır. Bunu her yerde olduğu gibi Macka'da da gòrüyoruz. Maçkalı hemşehrilerimin bu haklı taleplerine kulak verilmelidir. İlgili kurum ve yetkililer, vatandaşlarımızın feryatlarına karşı sessiz kalmamalı yaşanan tüm bu sorunlar acilen çözüme kavuşturulmalıdır. '' ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber