Ona halkın adayı diyorlar

BTP’nin Maçka Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı isim, Milli Eğitim’de uzun yıllar görev yapmış olan Ahmet Bektaş olmuştu.

Uzlaşmacı ve alçak gönüllüğü ile Maçka’da çok sevilen Ahmet Bektai, seçim çalışmaları kapsamında halk ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bugüne kadar Maçka için kim hizmet etmişse, hepsine teşekkür ediyorum diyen Bektaş; “Bundan sonra Maçka’da bir değişim olacaksa bu değişimin adresi gençler olacaktır. Gençlerin adresi de, Bağımsız Türkiye Partisi’dir” şeklinde konuştu.

Maçka için herkese dokunan projelerle halkın karşısına çıktıklarını ifade eden Ahmet Bektaş; “Bu projelerin sadece ve sadece, Bağımsız Türkiye Partisi’nin parti programında yer alan,” Milli Ekonomi Modeli” tezinde yer aldığına dikkat çekti.

Projelerin tamamının vatandaşların güncel hayatını ilgilendirdiğini aktaran BTP Maçka adayı Bektaş, bunların en başında gençlerin istihdamı için hazırladığımız projeler olduğuna vurgu yaptı.

Ayrıca sosyal Belediyecilik anlayışı il ihtiyaç sahibi her aileye, düzenli olarak gıda desteğinin verileceğini ileri süren Ahmet Bektaş, İlçede bulunan küçük ve büyükbaş hayvanların tüm veterinerlik hizmetlerinin de, Belediye tarafından üstlenileceğinin müjdesini verdi.

İhtiyaç sahibi tüm hastaların masraflarının da Belediye tarafından giderileceğini ifade eden Ahmet Bektaş,  ayrıca ev yapımında maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlarımıza, Belediye hizmetleri olarak destek olunacağını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber