ÖRS ÜYE KATILIMINDA

İYİ Parti'ye katılım töreninde konuşan Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs "Millet yüzünü Güneş'e döndü" dedi. 

Örs, Rize Fındıklı'da gerçekleşen İYİ Parti'ye katılım töreninde yaptığı konuşmada "Allah'a şükür iyi gidiyoruz. İYİ Parti'ye teveccüh her geçen gün artıyor. Dün Samsun Bağımsız Milletvekilimiz Sayın Erhan Usta İYİ Parti'ye katıldı. Bugün Rize Mimarlar Odası Başkanı Sayın Mustafa Mahmutoğlu ve çok sayıda Fındıklılı vatandaşımız İYİ ve Cesurlar Hareketine katıldı. Milletin teveccühü İYİ Parti'ye dönmüş durumda. Henüz kuruluşunun üçüncü yılını doldurmamış bir partinin mensubu olarak, partimizin milletiyle bütünleşerek ve hızlı bir şekilde yol alıp iktidara doğru yönelmiş olduğunu görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum" dedi.

İYİ Parti kurulduktan sonra Türkiye'de siyasi dengelerin değiştiğini ifade eden Örs sözlerini şöyle tamamladı "Millet üzerindeki baskı ve korku imparatorluğu yıkıldı. İYİ Parti, muhalefeti bürolarda oturarak yapan değil yol belirleyici bir partidir. Oturmak yok sahada olacağız. Vatandaşa gideceğiz, vatandaşı dinleyeceğiz, vatandaşın sesi olacağız. Lafa, fitneye, dedikoduya bakmayacağız. Sanal gündemlere, polemiklere takılmayacağız. Çok çalışacağıź, Türkiye'de İYİ Parti iktidarını hep birlikte kuracağız."

Üye katılım programının ardından İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, beraberinde Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu ve yöneticilerle birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber