OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT KENT KONSEYİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Bir ilçenin ileriye taşınmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Kalyoncu, “Seçimlerin ardından yeni bir başlangıcın meşalesini yakacağız. Başta Kent Konseyi olmak üzere Akçaabat İlçemizde yer alan tüm STK’larla koordineli çalışarak projeler üreteceğiz” dedi.

Akçaabat Kent Konseyi’nde gerçekleşen buluşmaya; CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, yürütme kurulu üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Buluşmada, Kent Konseyi’nin sürdürdüğü projeler ve seçimlerin ardından belediye ile yapılması muhtemel iş birlikleri konuşuldu. Kent Konseyi üyelerinin talep ve önerilerini dinleyen CHP Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, sorunları çözmek için çaba göstereceklerini ve el ele çalışacaklarını söyledi.

“AKÇAABAT’IMIZI BÜYÜTECEĞİZ"

Osman Kalyoncu, “Yerel seçimlerin ardından yeni bir başlangıcın meşalesini yakacağız. Başta Kent Konseyimiz olmak üzere, ilçemizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışarak projeler hayata geçireceğiz. Benim 35 yıllık akademik kariyerim 5 yıllık İBB’de Yöneticilik Tecrübem var. Toplumdan gelen bir insanım. Yaşadığınız zorlukları en iyi ben anlarım. Gönüllülük üzerine kurulu bu sistemde yanınızda olacağım ve toplumun tüm kesimlerini çalışmalarımıza dahil ederek Akçaabat’ımızı var gücümüzle büyüteceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber