RAMAZANOĞLU: GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR

Proje tanıtım toplantısında kentsel dönüşüm projesini İstanbul’da CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kazanmasına bağlayan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya’nın ifadelerine AK Parti Ortahisar İlçe Başkanvekili Enis Ramazanoğlu cevap verdi.
ÇOK BÜYÜK BİR TALİHSİZLİK
Ortahisar’ı yönetmek için yola çıkan belediye başkan adayının umudunu İstanbul seçimlerine bağlamasının çok büyük bir talihsizlik olduğunu söyleyen Ramazanoğlu, “Daha başında projenin hayali, maketten ibaret olduğunu kendi ağzıyla itiraf etmiştir. ” dedi.
ORTAHİSAR’I İSTANBUL’A MI TESLİM EDECEKLER?
Ramazanoğlu şöyle devam etti: “İstanbul’da yerel yönetimde söz sahibi olanların 5 yıl boyunca yaptıkları tek şey olmayanı olmuş gösterip, başarısızlıklarına bahane üretmek olmuştur. CHP’li İBB yönetimi demek başarısızlık demektir, hayalcilik demektir. Hizmet için bir başka belediyenin kazanmasını isteyenler Ortahisar’ı bir başka belediyenin mi yönetmesini isteyecek? Ortahisar’ın söz sahibi Ortahisarlı hemşehrilerimizdir.
YA TUTARSA!
31 Mart’a sayılı günler kala Ortahisar’ımızda yerel yönetime talipli olanların başarısızlıktan, hayalcilikten medet ummalarının, projeleri için İstanbul seçimlerine bel bağlamalarının kabul edilebilir bir tarafı yok. Bunların yaptığı Nasrettin Hoca’nın göle maya çalmasına benziyor. Ya tutarsa!” 
HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Ortahisar’ın da gerçek belediyecilik denilince akla AK Parti belediyeciliğin geldiğini kaydeden Ramazanoğlu şunları söyledi:  “Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemiyle başlayan hizmet ve gönül belediyeciliğinin adresi AK Parti Belediyeciliğidir. 
KENTSEL DÖNÜŞÜM AK PARTİ’NİN İŞİDİR
Özellikle kentsel dönüşüm alanında AK Parti hükûmetleri ve belediye dönemlerinde yapılan hamleler destansı bir başarı olarak yerini almıştır. AK Parti kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerimizi gelecek nesillere daha güvenli, daha yaşanabilir ve daha sürdürülebilir bir şekilde taşımakta, şehirlerimizi başarıyla yeniden inşa etmektedir. AK projeler, ülkemizin geleceğini şekillendirmede ve kalkınma hedeflerine ulaşmada önemli birer kilometre taşı olmaya devam etmektedir. 31 Mart’tan itibaren de AK Parti’nin kentsel dönüşüm hamleleri hız kesmeden devam edecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber