RASİM KIRVELİ, KÖRFEZ KABAKOZDAKİ ROMEN VATANDAŞLARIN SORUNUNU ÇÖZDÜ

Körfez Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ, Tütünçiftlik Kabakozdaki Romen vatandaşların sorununu çözdü. Kırveli şu açıklamalara yer verdi: ‘‘Kabakoz da kiraladıkları arsada, çöp toplayıp geri dönüşüm firmalarına bu çöpleri veren Romen kardeşlerim ekmek paralarını kazanmaktadırlar. İş yerleri ile ilgili bir sorun vardı. Hemen Körfez Belediye Başkanımız Sn. İsmail Baran beyi aradım. Ulaşamayınca Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Selahattin Kabadayıoğlu ve Güney Mahallesi Muhtarı Yakup Koçver beyi aradım. Konuyu kendilerine ilettim. Kendilerinin destekleriyle birlikte, romen kardeşlerimizin işyerleri ile ilgili sorunu çözüme kavuşturdum.

Romen kardeşlerimize sahip çıkmalıyız. Onlar aslında çok kutsal bir iş yapmaktadırlar. Yaptıkları çevre temizlik işiyle, çevre kirliliğini önlemektedirler. Geri dönüşüme katkı sağlamaktadırlar. Bu şekilde ekmeklerini kazanan kardeşlerimize, ilgili kurum ve kuruluşlar, bizler vatandaş olarak, ve mahalleli sahip çıkmalıdır. Ben 20 Mart 2019 Çarşamba günü Güney Mahallesi Muhtarımız Sn. Yakup Koçver ile birlikte mahalleli ile görüşmeye gittim. Mahalleliye bu kardeşlerimize sahip çıkmalıyız. Kimseye zararı olmayan bu insanların ekmeklerini alnının teriyle kazanmaya çalıştıklarını söyledim. Sağolsun mahalleli ile romen kardeşlerimizin arasını tatlıya bağladık. Mahalleliyi alıp bu kardeşlerimizin iş yerine gittik.

Öyle birşeye şahit olduk ki, şok olduk. Romen kardeşlerimiz, çöplere Kuran-ı Kerim atıldığını söylediler. Ama onlar bu Kuran-ı Kerim’i toplayıp camilere verdiklerini belirttiler. Romen kardeşlerimize bu davranışlarından dolayı bizler teşekkür ediyoruz.

Rasim Kırveli, olarak, Körfez Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi seçilsem de, seçilmesem de, vatandaşımız için elimden ne gelirse ilgili makamlara ileteceğim. Sorunların çözümü için her zaman elimden geleni yapacağım. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Bugüne kadar başaramayacağım hiçbir iş için kimseye söz vermediğimi belirtmek isterim.

Körfez Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Selahattin Kabadayıoğlu Ağabeyime, ve Güney Mahallesi Muhtarı Sn. Yakup Koçver Ağabeyime ve Mahalleliye verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. ’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber