Saadet Partisi Araklı 7. Olağan İlçe Kongresi

Saadet Partisi Araklı 7. Olağan İlçe Kongresi'ni pandemi tedbirleriyle nedeniyle delegelerin katılımıyla ilçe binasında gerçekleştirdi. İl Başkan Vekili Cevat Ustaalioğlu, İl Başkan Yardımcısı Selçuk Özderya ve Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan'ın katıldığı kongrede, Araklı Eski Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Genel İdari Kurulu Üyesi Ümit Çebi gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Çebi;  "81 yaşındaki bir ananın parası olmadığı için suyu kesiliyor. Ana suyu kullanmak için bağlanan aparatı kırdığı için gözaltına alınıyor. İfadesi alınarak 3 Bin TL para cezası kesilerek serbest bırakılıyor. Uganda Cumhuriyeti'nde değil Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşanıyor bu olay. Devasa firmalara 128 kez vergi ve harç indirimi yapanlar, zengini daha zengin yapmaya yoksulu ezmeye devam ediyorlar." dedi.

Siyasi konuşmaların ardından seçim bölümüne geçilen kongrede Mehmet Emir yeniden ilçe başkanı seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ümit Çebi, İlyas Baycan, İlhan Çebi, Kibar Çebi, Önder Yılmaz Bilgin, Ahmet Alemdar, Mustafa Gümüştaş, Kemal Sarı, Yahya Kemal Özderya, Miraç Yakupçebioğlu. Yedek Üyeler:  Hayrettin Yakupoğlu, Habib Küçük, Turan Demir, Ahmet Hacıoğlu, Bekir Danışmaz, Şevket Sarı, Yusuf Özderya, Hüsnü Uyanık, Mehmet Ali Özderya, Turan Beşir, Hasan Yakupçebioğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber