Saadet Partisi Düzköy 6. Olağan İlçe Kongresi

Saadet Partisi Düzköy 6. Olağan İlçe Kongresi'ni pandemi tedbirleriyle nedeniyle delegelerin katılımıyla daraltılmış şekilde gerçekleştirdi. İl Başkan Vekili Cevat Ustaalioğlu, İl Başkan Yardımcısı Süleyman Tonbul, Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ve CHP Düzköy İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan'ın katıldığı kongrede, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sefa Aydın gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Aydın:  "Bugün bu salonda hepimizin gördüğü gibi taşrada tüm siyasi partilerin temsilcileri yan yanayız, aynı derenin balığıyız. Hepimiz şehrimiz, ilçemiz ve insanımız için hayırlı hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Lakin merkezi yönetime aynı hüsnü zan ile yaklaşmamız mümkün değil.

Yap-işlet-devret modeliyle 2012'de hizmete açılan Kütahya Zafer Havalimanı'nda yüklenici firmaya verilen 1 milyon 232 bin yolcu sayısına ulaşılamayarak yolcu sayısı 82 binde kalınca, devlet yüklenici firmaya anlaşma gereği sadece 2019 yılında 6.5 milyon euro toplamda ise 206 milyon euro bedel ödeyeceği ifade ediliyor. Fizibilite çalışması mı yapılmıyor, planlama mı yapılmıyor yoksa birileri göz göre göre kamu malını, milletimizin alın terini yandaş firmalara peşkeş mi çekiyor? Yap-işlet-devret ile geleceğimiz çalınıyor, milletimizi uzun süre borç ödemeye mahkum ediyorlar.

AKP iktidarında zenginler daha fazla zenginleşirken fakirler daha fazla fakirleşiyor. Halk açız diyor, bunlar kuru ekmek yiyen toktur diyor. Halk yoksulluktan kendini yakıyor, bunlar çıkıp alay eder gibi yoksulluk yoktur diyorlar. Milletimizi kendileri gibi saraylarda zevki sefa içinde sanıyorlar. Perişan olan halkımız feryat ettiğinde her zamanki gibi fetocu, pkklı, vatan haini, nankör diyerek sindirmeye çalışıyorlar. Bizleri yıldırmak istiyorlar, bu düzeni kabullendirmek istiyorlar.

Bizler ümitvar olacağız, halkımızın ezildiği, işçilerin ezildiği, küçük esnafın ezildiği, patronların ve sermaye sahiplerinin el üstünde tutulduğu bu düzeni değiştireceğiz. Milletimize kuru ekmeği layık gören bu rejim yüz karasıdır! Bu köle rejimini sarsacağız, yıkacağız ve adil rejimi kuracağız!

Siyasi konuşmaların ardından seçim bölümüne geçilen kongrede Fevzi Serdar yeniden ilçe başkanı seçilirken yönetimi şu isimlerden oluştu; Ahmet Tirgil, Şükür Aktürk, İbrahim Topal, Soner Topal, Selahattin Akyüz, Halil Akgümüş, Suat Çalık. Yedek Üyeler: Halim Akdemir, Yusuf Kara, Köksal Aktürk, Ömer Aktürk, Şener Topal, Fatih Serdar, Mustafa Akgümüş

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber