Saadet Partisi Başkan Adayı Bozali “Birlikte Yönetmek En Büyük Projem”,dedi.

Mahalle ziyaretleri ile vatandaşla buluşmaya devam eden Başkan Adayı Bozali “Ortahisarı birlikte yöneteceğiz ve sorunlara birlikte çare bulacağız” halkımızın sorunlarına gece gündüz demeden çalışarak çare olacağız dedi. Geçmişte bunu yaptık halkımız yetki verirse “mahalle meclisleri” ile gene yapacağız dedi.

                                                   

Ortahisar Belediye Başkan adayı Ensar Bozali, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında mahalle ziyaretlerine Boztepe ve Yenicuma mahallelerinde devam etti. Halktan büyük bir ilgi gören genç Başkan adayı Bozali şehrin plansız ve şekilsiz yönetildiğini belirterek “Hizmetlerini, stratejik planı yaparak, hızlı, doğru ve estetik olarak yapacağız dedi”.

 Başkan adayı Bozali mahalle ziyaretleri kapsamında Pelitli ve Bahçecik Mahalle ziyaretlerinin ardından Boztepe ve Yenicuma mahallerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların hal ve hatırını sordu dertlerini dinledi. Başkan adayı Bozali, "Biz, kapısını her zaman ve herkese açık tutan bir yönetim olacağız diyerek ulaşılamayan, randevu alınamıyan bir başkan bir yönetim değil her daim halkla bütünleşmiş halkın içinde halktan biri olarak onların taleplerini yerine getirmeye çalışacağız dedi.

Bozali “Ortahisar'ın  sorunlarını çözecek, Ortahisarı rantın değil estetik ve kendideğerlerini koruyup gelişen bir şehir yapacak ruh, azim ve inanç bizde var dedi.

Başkan Adayı Bozali Diğer mahallelerde söyledim burada da söylüyorum “göç veren değil hizmet veren, yaşanmaz değil yaşam standartları yüksek bir Ortahisar hedefiyle yola çıktık, birçok projemiz var, hizmetleri 85 mahallemize ve tüm noktalarına kavuşturacağız dedi.

Başkan adayı Bozali “lafla uğraşacak zaman kalmadı' gelin adil bir şekilde, hiçbir ayrıma ve torpile fırsat vermeden,  sorunları bizzat yerinde tespit edip gerektiği gibi çözelim " ifadesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber