SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI  ADAYI SAKA SÜRMENE'DE

Sürmene’mizin 31 Martta Aydın hocasını belediye başkanı olarak görmek istediğinden eminim. Yaptığımız ziyaretlerde Aydın Danışmaz hocamın, esnaf ve vatandaşlarımız üzerindeki müspet etkilerine bizzat şahit oldum. Anladım ki, Sürmene tamamadır.” Dedi.

Büyükşehir belediye başkan adayı Hasan Saka’nın kendisi için söylediklerinden oldukça etkilendiğini söyleyen Sürmene belediye başkan adayı Aydın Danışmaz, “ Sürmenelilerin bana gösterdiği sevgi ve güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz ibadet aşkı ile çalışacağım.” Dedi. Danışmaz daha sonra şunları söyledi:

“Hayatım Sürmene’de öğretmenlik yaparak geçti. Her evde en az bir öğrencim vardır. Sürmene halkı bu bakımdan beni yakinen tanımaktadır. Bana karşı olan samimi yaklaşımlar Sürmene’ye belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam etmem gerektiğini hatırlattı. Bu bakımdan, kadromuzla, projelerimizle ve en önemlisi içimizdeki çalışma aşkı ve azmi ile yeni dönemde Sürmene’ye en hayırlı hizmetleri yapacağımdan şüphem yok. Sürmene halkının da desteği ile 1 Nisandan itibaren Sürmene maddi manevi kalkınmış, huzur ve adaletin, kardeşlik ve barışın hâkim olduğu bir ilçemiz olacaktır.” Dedi.

Ziyaretler esnasında vatandaşların kendisine sordukları da cevap veren Saadet Partisi büyükşehir belediye başkan adayı Hasan Saka, yerelde iktidar olan Ak Partili yöneticilerin asıl meseleleri ve sorunları gündeme getirmemek için, konuları saptırdıklarını söyledi. Saka, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“ 17 yıldır genelde ve yerelde iktidar olan Ak Partinin, halkımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılayamadıklarından, her seçim döneminde ülkeyi olağanüstü bir havaya sokarak, insanımızda baskı ve korkuyu hâkim kılıyor. Adeta insanımız “ Lazım değil, ülkemize bir şey olamasın” dedirtilecek kadar korkutulup endişeye sevk ettiriliyor. Her seçim öncesi aynı hikâyelerle halkın iradesini yanıltıyorlar. Asıl yapılması gerekenleri konuşmamıza müsaade etmiyorlar.  Bu durumda 10 yıllar geçiyor sorunlar çözüme kavuşmuyor. Hep bir umut ve beklenti içinde, “u da olsun, bunu da halledelim o zaman sizin işinizi bakın nasıl çözeceğiz.” Diye bir sürü altı boş sözlerle yıllarımızı çaldılar.

Kendi beceriksizlerinin ve iş bilmezliklerinin bedelini hep dar gelirli vatandaşımıza ödetmeye kalktılar. Şimdi sormak isterim, 31 Martta Ak parti oylarını artırarak seçimlerden belediye başkanlığını kazanmış şekilde çıkınca nasıl bir şey yapacak ta sözde beka meselesini halledecek. Şimdi bütün devlet imkânları ve yetkileri kendilerinde iken ne bu sorunu neden halletmiyorlar?” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber