banner240
banner237
banner238

MHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN TRABZON ÇIKARMASI

İstanbul İl Başkanı Serter Selim ve Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba’nın selamlarını ileten Gülgönül, ilk olarak MHP’nin yeni Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetimi ile Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Aydın ve yönetimini ziyaret etti. Bu ziyaretlerin ardından Cumhur İttifakının bir diğer ortağı AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çelebi ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Gülgönül, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

MHP KADROLARI, CUMHUR İTTİFAKINA GÜÇ VERİYOR
Ziyaret ettiği noktalarda, Trabzon’un İstanbul’da yerinin çok önemli olduğunu vurguladığını ifade eden Güngönül, “Bir Trabzonlu olarak, il başkanım teşkilat başkanım memleketimizi çok önemsiyoruz. Fakat emin olun, Trabzonlu olmayanlar da Türkiye’de Trabzon’un büyüklüğünü ve etkisini çok iyi biliyor. 
Yaklaşan seçimlerde her zaman olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi kadroları, Cumhur İttifakına güç vermesinin yanında, kendi tabanında da gurur duyacağı bir başarıya imza atacaktır” dedi. 

SEÇİMLERDE HERKES YENİDEN FARKINA VARACAKTIR
Güngönül, sözlerine şu şekilde devam etti: 
“Trabzon’da yaptığımız ziyaretlerde gerek Partimizin Trabzon  il Başkanı Ömer bey, gerek İlçe Başkanımız Ömer bey gerçekten çok naif, çok bilgili, çok tecrübeli isimler. 
Partimize en güzel şekilde temsil ettiklerine eminim.  Trabzon emin ellerde olduğunu görmek bizlere gurur onur ve güven veriyor. 
İttifak ortağımız AK Parti’nin de il başkanı Sezgin Mumcu ve ilçe başkanı Selahattin Çebi ,Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç hepsi birbirinden kıymetli isimler. 
Onlara İstanbul İl Başkanımız ve Teşkilat Başkanımızın selamlarını getirdim 
İstanbul’dan bir ihtiyaçları olduğunda her zaman onların emirlerinde olduğumuzu ifade ettik İstanbul ve Trabzon bizim için birdir, beraberdir…
İki şehrin ne kadar birbirine yakın ve benzer olduğunu tüm Türkiye bilmektedir. 
Biz de bunun farkındayız.  Allah’ın izniyle seçimlerde herkes yeniden farkına varacaktır”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber