SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI SAKA

. Çalışmalar kapsamında akşam programında YENİAD iş adamları derneğinin düzenlediği yemekli programa katılan Saka, sabah programında da Akçaabat’ın Yaylacık mahallesinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

YENİAD şubesi Trabzon temsilciliğinin programına katılan Hasan Saka,  Trabzon’da en önemli sorunların başında işsizlik geldiğini belirterek, iş adamları ile birlikte yatırımların artması ve istihdam imkânı oluşması için gereken altyapı hizmetlerini belediye olarak sağlayacaklarını söyledi.

Saka, belediye olarak yatırımcının Trabzon’a gelebilmesi ve işletme kurması için gerekli arazi temini ve altyapı hizmetlerini karşılayarak işsizliği azaltacaklarını vadetti.

Sabah programına Akçaabat’ın Yaylacık mahallesinde esnafları ziyaret ederek devam eden Saka, dürüst başkan dürüst yönetim anlayışımızın gereği, yaptığımız bütün hizmetler şeffaf ve denetlenebilir olacak dedi. Saka sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Günümüzde ne yazık ki halkın yöneticilere güven ve itimadı kalmamıştır. Bunun nedeni halk adına hizmet edilmek için oturulan makamların yandaşlar için iş üreten makamlar haline gelmesidir. Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye’de insanların yöneticilerden bekledikleri en önemli haşlat dürüst olmaları şeklindedir. İşte bu noktada, zaten bizim seçim sloganımız olan “Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim” anlayışı ile bir hizmet manifestosu ortaya koyuyoruz.

Biz diyoruz ki; yaptığımız bütün hizmetleri, ne, neden, niçin ve nasıl yaptığımızı halkımız bilecek. Yönetimimiz şeffaf ve denetlenebilir olacak. Belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bir başkan dan ziyade halk adına, halkla birlikte hizmet makamının nöbetçisi olarak çalışacağımızı bütün Trabzon kamuoyuna ilan ediyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber