banner240
banner237
banner238

SAADET PARTİSİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI SAKA İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Vakfıkebir belediye başkan adayı İbrahim Baş ile birlikte esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Hasan Saka, Vakfıkebirlilerin yakın ve sıcak ilgisinden oldukça memnun kaldı.

“Trabzon’un en güzel ilçelerinden olan Vakfıkebir’in bizim kalbimizde ki yeri müstesnadır.” Diyen Saka, sevginin karşılıklı olduğunu gösterilen sıcak ilgiden anladıklarını kaydetti. Saka ziyaretle ilgili düşüncelerini şöyle anlattı:

“Biz Vakfıkebir’i seviyoruz, Vakfıkebir’de bizi. İlçe belediye başkan adayımız İbrahim Baş, kardeşimiz işi ve mesleği açısından başkanlık yapacak yeterliliktedir. İnşaat mühendisi olan İbrahim Baş kardeşim, aynı zamanda şirket yöneticisidir de. Yani Vakfıkebir’i yönetecek uzmanlık ve tecrübeye sahip bir adaydır. Umarım Vakfıkebirliler İbrahim başkana sahip çıkarak gereken desteği gösterirler.” Dedi.

Ziyaretin içeriği ile ilgili de konuşan Saka, “ İftira ve karalama kampanyalarına rağmen halkımızın gerçekleri görerek bize karşı teveccüh göstermesin den hoşnutsuz.”dedi.  Hasan Saka daha sonra şunları söyledi:

“31Martta yapılacak olan seçimlerde biz şehrimizi yönetecek ehil ve emin belediye başkanları seçeceğiz. Üzülerek ifade ediyorum ki; bu seçimi genel seçim havasına sokarak, bugüne kadar belediyelerde söz verip te yapmadıkları hizmetleri unutturmak istiyorlar. Bir örnek vermek gerekirse, 10 yıldır büyükşehir belediye başkanı olan iktidarın Ankara’dan ithal bürokrat belediye başkanı Çömlekçi kentsel dönüşümde ne aşamadadır? On yılsonunda gelinen nokta Traparka yer kazandırmak. Şehrin vitrini konumundaki Çömlekçi, mezbelelik ve harabe halinde. 

Şimdi bu ithal bürokratın marifetleri ortada iken yeni bir ithal bürokratı daha belediye başkanı adayı diye önümüze koydular. Trabzon’un bir on yılını da böyle heba edeceğiz herhalde. Yerel yönetimlerdeki yanlış ve iş bilmez politikalarını saklamak içinde gündemi değiştiriyorlar. İç huzuru sağlaması gereken makam sahipleri halkımızı yanlış ve kışkırtıcı beyanlarla birbirine düşman ediyor.  Bu yanlış uygulamalardan bir an evvel vazgeçilmelidir. Seçimde sonra da biz bu şehirde bu ülkede hep birlikte kardeşçe yaşayacağız. Kardeşliğimizi bozacak söylemlerden uzak durulmalıdır. “dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber