Şalpazarı ve Düzköy Ayvazoğlu'nu bağrına bastı!

Danışma meclisinde konuşan Milletvekili Ayvazoğlu 2023'e koşar adımlarla ilerledilerini belirterek "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların semeresini alabilmek için 19 yıllık AK Parti iktidarının gayretini, emeğini, mücadelesini, dünyaya meydan okuyan bir lider ile birlikte emeğinin hakkını görebilmemiz için 2023 bizim miladımızdır."dedi. 


AK Parti'nin 2023 seçimlerinden güçlenerek çıkacağının altını çizen Milletvekili Ayvazoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü : "2023'ü daha da güçlenerek aştığımız zaman yalnızca AK Parti kazanmayacak devletimizde kazanacak. Bu bilinçle hareket etmemiz lazım. 2023'te Türkiye'de 100 yıl ileriye gidebilecek. Cumhurbaşkanımız önderliğinde Cumhur ittifakı mı sayesinde daha da güçlenen daha da büyüyen bu irade 2023 eşeğini atlattıktan sonra bizim önümüzde hiç kimse duramayacak. 2023'ten sonra çağ atlayan bir Türkiye ile birlikte bugünden dünyaya meydan okuyan bir Türkiye ile birlikte çok daha güzel şeyler bizi bekleyecek." 


AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren tim engelleri aştığını vurgulayan Ayvazoğlu "Dünden bugüne yapılamaz denileni başarılamaz denileni yapabildiğimiz ve başarı bildiğimiz için bugün içine düşürülmeye çalışıldığımız ekonomik terörden de tereyağından kıl çeker gibi sıyrılıp çıkacağız. Nelerle mücadele etmedik ki? Biz vesayetle mücadele ettik, başardık.
Türkiye'nin sahibi olduğunu düşünen birilerinin boyunduruğu altına girmedik 
Yapamazsınız dediler, yaptık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte darbeler dönemi'ne son veren bir parti olduk biz. Allah'a hamd olsun ki hiç bir zaman Recep Tayyip Erdoğan'a diz çöktüremediler." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber