“Seçim Süreci Geride Kaldı, Artık Gündemimiz Ekonomi Olmalı”

Seçim süreci geride kaldı. Artık gündem maddemiz ekonomi olmalı. Önümüzdeki sürecin verimli değerlendirilmesi adına herkese büyük görev düşüyor” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türk halkının büyük bir çoğunlukla sandığa giderek demokrasiye bağlılığını ve inancını bir kez daha gösterdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Yerel seçimler tamamlandı. Sonuçların şehrimize, bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Göreve gelen herkese başarılar diliyorum. Seçimler geride kaldı. Bundan sonra gündemimiz ekonomi olmalı. Önümüzdeki seçimsiz uzun süreyi verimli değerlendirmek adına herkese görev düşüyor. Çünkü ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok iş var. Ekonomide piyasayı ve iş dünyasını rahatlatma adına seçim öncesi atılan adımların, seçim sonrasında da sürdürülmesini beklemekteyiz. Türk iş dünyası olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da el birliği ile daha çok üretmek, daha fazla yatırım, istihdam ve ihracat için çalışacağız.”

Başkan Hacısalihoğlu, yerel yönetimlerden beklentilerinin, sorunlara ortak akıllı yaklaşılması ve projelerin her kesimin görüşü alınarak hayata geçirilmesi olduğunu da vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber