“Şehir Hastanesi Trafik Yükü Getirecek ama çalışmalar ne aşamada?”

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde gündem dışı söz alan Dr. Çankaya, Trabzon Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasının ardından bölgede yoğun bir trafik oluşacağına işaret eden Çankaya, şu soruyu yöneltti:

❝Şehir Hastanesi 2025 yılında faaliyete geçecek. Burada ekstra ulaşım gerekliliği aşikar. Raylı sistemin de Trabzon Şehir Hastanesi’nin açılışına yetişmeyeceği görünüyor. Büyükşehir Belediyesi, hastane açıldıktan sonra oluşacak trafik yüküyle ilgili hangi çalışmaları yaptı?❞

Başkan Ahmet Metin Genç: Çalışmalar Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şehir Hastanesi’nin trafik yüküyle ilgili olarak Sağlık Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları’nın birlikte çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Başkan Genç, “Sağlık Müdürlüğümüz, Büyükşehir ve Karayolları nezaret ederek çalışılıyor” dedi.
Çankaya, raylı sistemin hastane açılışına yetişmeyeceğini vurgulayarak, bu durumun trafik problemlerini daha da artıracağına dikkat çekti. Belediye yönetiminin bu konuda daha somut adımlar atması gerektiğini ifade eden Çankaya’nın eleştirileri, meclisteki diğer üyeler tarafından da dikkatle dinlendi. Dr. Mustafa Çankaya ayrıca raylı sistem esas Akçaabat merkezden başlamalıydı bu haliyle beklentiyi karşılayamayacak beyanında bulundu.

“Şehir Hastanesi Trafik Yükü Getirecek ama çalışmalar ne aşamada?”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.