Şehrin gündemini biz belirleyeceğiz

İl Başkan adayı Mustafa Küçükibrahimoğlu Vakfıkebir ve Şalpazarı ilçe ziyaretlerinde delegelerle bir araya gelerek İYİ Partinin Trabzon’daki gücünü kongreye katılarak göstermesini istedi.

İlçelerimizden delegelerimizden aldığımız güç ile önce genel seçim ve sonra yerel seçim de şehrimize bölgemize ve tüm Türkiye ye İYİ damgasını vuracağız.

Bize vermiş olduğunuz güç ve kuvvetle yanlışın karşısında durup doğruyu ve en güzeli şehrimiz adına yapmaya çalışacağız. Şehrimizin yıllardır birikmiş sorunları mevcuttur bu sorunların çözümlerine ulaşabilmek için etkin bir siyaset yapacağız.

Yönetim kurulu olarak görevi devir aldığımızda üyelerimiz ve tüm seçmenler iyi ki böyle bir yönetim Trabzon’da var diyeceklerdir.

Son olarak İl Başkan adayı Mustafa Küçükibrahimoğlu “Adaylık sürecimizle başlatmış olduğumuz bu çalışma şehrimize farklı bir soluk farklı bir anlayışla delegelerimizin teveccüh göstermesiyle Trabzon il Başkanlığı görevini taçlandırarak bu kadim şehre hizmet etmek, iz bırakmak ve hoş bir seda bırakmak istiyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber