Sibel Suiçmez CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HESABI SORULUR!! Bu saldırı halkın iradesine ve demokrasiye yönelmiş açık bir tehditdir.

Kimsenin şüphesi olmasın: Cumhuriyet Halk Partisi, yılmadan ve korkmadan bu kirli oyunların karşısında durmaya devam edecektir.

Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu saldırının hesabı sorulacaktır. Saldırı tüm yönleriyle açığa çıkartılmalıdır.

Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiçbir mensubunu yıldıramaz ve korkutamazsınız!

Sibel Suiçmez CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.