“SİZ ÖNCE  BEBEK KATİLİ ÖCALAN’A TERÖRİST DEMESİNİ ÖGRENİN”

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Trabzonlu hemşehrimiz Oktay Saral’dan DEM’e gönderme

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla başlayan ‘Terörsüz Türkiye’ adımları Meclis’te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun çalışmalarıyla sürüyor.

 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral ise kişisel sosyal medya hesabından DEM Parti’yi topa tuttu.

Oktay Saral’ın yorum yağan paylaşımı şöyle:

“DEM Partililerin diline doladığı ifadeler, kimin nerede saf tuttuğunu bir kez daha açık etmiştir.
Terörle arasına tek bir net cümle koyamayanların, bugün çıkıp da Ahmed Şara gibi isimlere “terörist” yaftası yapıştırması sadece ikiyüzlülüktür.

Ahmed Şara’yı hedef alan bu söylem, gerçeğe değil ideolojik körlüğe dayanıyor.
Mazlumların yanında duran, emperyalist planlara boyun eğmeyen bir ismi karalamaya çalışanlar, aslında kime hizmet ettiklerini de açık etmiş oluyor.

Yıllardır bu milletin acıları üzerinden siyaset devşiren, PKK’ya tek kelime edemeyip her fırsatta Türkiye’yi suçlayan bir zihniyetin ne söylediğinin de, kimi hedef aldığının da hiçbir kıymeti yoktur.

Kendi sicilini temizleyemeyenlerin, başkalarına ahlak dersi vermeye kalkması sadece trajikomiktir.
Siz önce Kandil’e, bebek katillerine, şehirleri hendeklerle kana bulayanlara “terörist” demeyi öğrenin.”

“SİZ ÖNCE  BEBEK KATİLİ ÖCALAN’A TERÖRİST DEMESİNİ ÖGRENİN”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.