banner240
banner237
banner238

SÖZDE GENEL BAŞKANI OLMUŞ..

Türkiye’de kadınlarımız vesayetçi anlayışa dur dediler. Vesayetçilere karşı yiğitlikleri, mertlikleri ile hep önde oldular. Bunları en son 15 Temmuz’da yaşadık Türkiye4de, hem içerde ki düşmanlar, hem de dışardaki düşmanlara karşı her zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dim dik durarak cesaret verdiniz, moral verdiniz. Ben tekrar bütün kadınlarımızın huzurunda saygıyla eğiliyorum.

Bizlerde İl Başkanı olduğumuz dönemden itibaren, şu anda milletvekilliğimizde koordinatör olduğumuz bölgelerde bu teşkilatlarda kadınlarımızın olması gerektiğini her zaman söyledik.


Yüzde 52’nin üzerinde milletin oylarıyla Cumhurbaşkanı olmuş olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kasetle, kumpasla sözde Genel Başkanı olmuş insanlara, sözde o insanlara Trabzon’dan bu salondan AK kadınların verdiği cevabı görüyoruz.

Onlar her zaman vesayetten, darbelerden beslendiler. Ama milletin oylarıyla seçilmiş olan Cumhurbaşkanımıza dil uzatmaya çalıştılar. Vız gelir, tırıs gider.

İnşallah birlik içinde beraberlik içinde kardeşlik içinde kenetlenerek, daha da yelpazeyi açık tutarak, bu davada olmak isteyen insanlara, yerimiz var. Onları da davet ederek, daha güçlü şekilde Cumhur ittifakı olarak 2023’te tekrar Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. Hizmetlerimize devam edeceğiz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber