Süleyman Aksoy: “Milli İçeceğimiz Çay”

Süleyman Aksoy açıklamasının devamında: “Gelişi güzel yapılan Hes santralleri gözden geçirilecek. Dereler eski doğal yaşam alanlarına dönüştürülecek. Rize’de ki turist sayısını 3’e katlayacağız. Hem Gürcistan hem Rusya ile bağlantılarımız var ticareti geliştireceğiz. Fikri hür, Vicdanı hür, İrfanı hür Türkiye için Aziz Milletimizi 14 Mayıs Demokrasi Bayramı için sandığa davet ediyoruz.  Türkiye de insanlar fikirlerinden dolayı yargılanmayacak. Merhum Demirel’in dediği gibi yollar yürümekle aşınmaz vatandaş fikrini özgürce söyleyecek ifade edecek. 

CHP Genel Başkanı ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız  Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun söz verdiği gibi çay fiyatı en az 15 TL olacak. Sulama, enerji, tohum desteği verilip bahçeler yenilenecek. Milli içeceğimiz çay üretimi artırılıp, turizme doğru yatırım yapılırsa göçün önüne geçilir. Arge merkezi kurulup bu merkezlerde gençler ileri teknoloji ürün üretecek ve Ülkemiz ekonomisine, bölgemizdeki işsizliğe çözüm üretilecek dedi.

Rize programında Hür Düşünce Hareketi Genel Başkanı  Süleyman Aksoy’a yakın çalışma arkadaşları Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Reşit ÖZ, Ramazan Kopuz ve Genel Sekreter Filiz CACA eşlik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber