CHP'nin Ortahisar Adayı  Ahmet Kaya!

Trabzon'un önceki dönem CHP milletvekili Ahmet Kaya, CHP Ortahisar İlçe Başkanlığında yüzlerce partilinin katılımıyla Ortahisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Adaylığını açıklayan Ahmet Kaya, "Sevgili CHP'liler kıymetli basın mensupları hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bugün mütevazı bir adaylık başvurusu için dosya hazırlayıp buraya gelmiştim.

Sürpriz yaparak buraya geldiniz çok mutlu oldum.

Aday adayı başvurusu yapıyorum.

Daha geniş bir toplantıda buluşacağız.

Kısaca bazı konulara değinmek istiyorum.

Bu kentte doğmuş bu kentin suyunu içmiş ekmeğini yemiş biriyim.

Kendimi bu kente ve insanlara karşı borçlu hissediyorum.

Bu kentin bizden çok alacağı var. Bizi okuttu mühendis yaptı.

Trabzon'da dostluklar kurduk. Bugün bu güzel ve kadim kente hizmet edebilmek için yolculuğa çıkıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.

Bu kentin insanına hep güvendim ve sonuna kadar güveneceğim. Hep birlikte başaracağız.

Türkiye'de belediyecilik dediğiniz zaman akla Ekrem İmamoğlu geliyor bu kentin evladı.

İstanbul bütün dünyanın konuştuğu kent haline geldi. Böyle bir rol modelimiz var.

Ekrem İmamoğlu un yol arkadaşı olmak ve sizlerle birlikte yürüyüp başarılı olmak istiyorum. Bu kentin her sokağında izimiz var. Buraya hizmet etmek bizim için kutsal bir görev olacak. İnşallah milletimiz takdir edecek ve bu görevi yerine getireceğiz. Bu kadim kent laikiyle yönetilmiyor.

Bizim ağzımızdan kötü bir söz duymayacaksınız. Daha çok projelerimizi anlatacağız. Parti ayrımı gözetmeksizin herkes yanımızda olacak. O belediyeyi halkın belediyesi yapacağız. Halk belediyeciliğini bu kentle yeniden buluşturacağız. Orhan Karakullukçu gerçeği var. Atay Aktuğ gerçeği var. Volkan Canalioğlu gerçeği var. Bu üçünü sentezleyip bambaşka bir modelle Trabzon'a hizmet edeceğiz Allah yolumuzu açık etsin." açıklamalarında bulundu.

Kaya'nın adaylık açıklamasında CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak da konuşma yaptı. Bak, "Bir önceki seçim sonuçlarına aldanmayın bu seçimin kaderini belirleyecek olan CHP ve kadrolarıdır. Sahaya hep birlikte çıkacağız. Bizlerden umut bekleyen halkımızla hep birlikte sahaya çıkacağız. Bu seçimlerden büyük başarılarla döneceğiz.

Siz de buna inanın. Ahmet Kaya bu yola çıkan arkadaşlarımızdan birisi. Partimiz hangi görevi verdiyse kabul etti ve şehrimiz için mücadele etti. Bugün de onunla yola çıkıyorum hep beraber mücadele edeceğiz. Bu şehri iktidara teslim etmeyeceğiz. Darbeler ve krizler ülkemizin her köşesinde insanları yoklukla yüzleştiren bu iktidara bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

Önümüzdeki seçimlerde hepinizin desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum." dedi


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber