banner240
banner237
banner238

Teşkilata kulak verin

Ak Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, “Görüştüğüm teşkilatlar, parti delegeleri, kurucular ve eski başkanlar mevcut düzenden ve durumdan rahatsız. Teşkilata söz verilmesini istiyorlar” ifadelerini kullandı.

GERÇEK SAHİPLER İLE LİSTE YAPACAĞIM
Genel Merkezin, şehirdeki teşkilatın bu sese kulak vermesi gerektiğini vurgulayan Kaya, “Son güne kadar liste çalışmalarını sürdüreceğim. Çok güçlü olan AK Parti’mizi bugünlere getirmiş olan gerçek sahipleri ile birlikte listemi oluşturacağım. Seçimde de adaylığımı koyacağım ve ALLAH’ın izni ile bu işi tamamlayacağım” diye konuştu.

YA ATAMA, YA SEÇİM YAPILMALI
Kaya atama yapılması ile ilgili; “Atama yapıp ardından da kongre yapılması yanlış bir uygulamadır. AK Parti’nin kuruluş felsefesine yakışmamaktadır. Bir kişiyi başkan olarak atayan genel merkez neden seçim yapıyor? Seçim yapılacaksa neden atama yapılıyor? Bence seçim yapmaktan çekinmemek gerekir. Bu teşkilata, kendisinin istedikleri kişi başkanlık yapmalıdır. AK Parti özgürlükçü, demokrasiye inanan, insanların yokluk içinde bir ve beraber karar vererek kurduğu bir parti iken bugün maalesef o çizgisinden uzaklaştırılmaya çalışılıyor. Bu işe yürek vermiş heveslilerin önü kesilmek istenmektedir” dedi.

SESSİZLERİN SESİ OLACAĞIM
Dayatmadan vazgeçilmesi gerektiğinin altını çizen Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Yüzlerce delege, kurucu ilçe başkanları, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ile görüştüm. Ayrıca parti büyüklerimizle de bir araya geldik. İnanın ki şeffaf söylemek gerekirse hepsi bu dayatmadan şikayetçi. Fakat ismimiz bir yerde bu şekilde zikredilirse zarar görürüz çekincesi ile ve maalesef bazı kesimlerin bastırması ile düşünceleri açıkça söyleyememekteler.


İşte ben o yüzden sessizleri sesi olmak için yola çıktım. AK Parti Trabzon İl Başkan adayı olarak kongre gününe kadar çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettirip çok güzel neticeler alacağımızdan asla şüphem yoktur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber