banner240
banner237
banner238

TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri

TTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Trabzon İl Genç Girişimciler Kurulu ile Trabzon Kadın Girişimciler Kurullarının icra komite seçimleri yapılıyor.

TOBB tarafından yapılan açıklamaya göre, 27 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak olan icra komitesi seçimlerine aday olmak isteyen kurul üyelerin başvuruda bulunmaları gerektiği ifade edildi.

Başvuruda bulunabilmek için gerekli aşağıdaki belgeleri tamamlayan üyelerin en geç 22 Şubat 2019 tarihini mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerektiği belirtildi.

Genç Girişimciler İcra Komitesi’ne adaylık başvurularının Genç Girişimciler Kurulu Sekretaryası Emre Bozalioğlu’na,  Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi içinde Kadın Girişimciler Kurulu Sekretaryası Hakan Savaş’a adaylık başvuruları dosyasını teslim etmeleri gerektiği vurgulandı.

Başvurular için üyelerden istenen belgeler şöyle;

1-TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Üye listesinde isimlerinin bulunması,

2- Odamız adına hitaben aday olunduğuna dair dilekçe,

3-Savcılıktan iyi hal kâğıdı,

TOBB tarafından yapılan açıklamada; başvuruda bulunmayanların İcra Komitelerine aday olamayacakları, üye listelerinin de oda ilan panosunda ve oda web sayfasında bulunduğu kaydedildi.

EKLER: 

Dilekçe
Genç Girişimciler Aday Listesi
Kadın Girişmciler Aday Listesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber