TONYA BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Cora, “Tonya uzun yıllar beklediği yatırımlara tek tek kavuşmaktadır. Şimdi Tonya'nın daha büyük hedefleri var, daha güçlü hayalleri var, geleceğe dair rasyonel planları var. Bunun Cumhur İttifakı’nı desteklemeli” dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Tonya’da Karşular, Sayraç ve Kozluca Mahalleleri’nde hemşehrileri ile bir araya geldi. Cora, Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve Tonya Belediye Başkanı ve AK Partinin Adayı Osman Beşel’e destek istedi

HAYIRLI BİR SEÇİM OLSUN

Tonya’nın yapılan hizmetlerin farkında olduğunu dile getiren Salih Cora, “Tonya uzun yıllar beklediği yatırımlara tek tek kavuşmaktadır. Şimdi Tonya'nın daha büyük hedefleri var, daha güçlü hayalleri var, geleceğe dair rasyonel planları var. Bu mihvalde gece gündüz çalışan ve tarihi yatırımlara beraber imza attığımız dürüst, güvenilir, ahlaklı, adaletli ve hakkaniyetli başkanımız Sn. Osman Beşel'e her yönü ile kefilim. Huzur, barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçen seçimin partimize, ilçemize ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HUZRUN TEMİNATI OSMAN BEŞEL

Tonya’nın güzel bir hizmet dönemini geride bıraktığını ifade eden Cora, “Tonya’da huzurun teminatı, hizmet sevdalısı bir başkan var. Hemşehrilerimiz yarınlara güvenle bakmak için ona sahip çıkacaktır. Tonya’yı şantiyeye döndüren başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tonya’ya hizmetleriyle bir gül bahçesine çevirdi. Osman Beşel güvenilir ve çalışkan bir başkandır” diye konuştu.

GÜÇLÜ BİR DESTEK İSTİYORUZ

Amaçlarının çocuklara, gençlere daha yaşanılabilir bir Tonya bırakmak olduğunu dile getine cora sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada sürdürülebilir bir tarım ve hayvancılık politikası oluşturulması için de çalışıyoruz. Tarım Bakanımız ile görüşerek kenevir üretiminin Tonya’da yapılmasının önünü açtık. Burada kenevir üretimi olması halinde buralara başka yatırımların da gelme ihtimali var. İstiyoruz ki; Tonya gelişsin. Büyüsün, kalkınsın. Tonya birlik ve beraberliğini sürdürdüğü sürece onlara kimse bir şey yapamaz. Tonya’dan güçlü bir destek istiyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber