banner240
banner237
banner238

TONYA'DA BİRLİK ZAMANI 

Tonya Belediyesi Ali Koç Kültür Evi'nde gerçekleşen konreye Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) eski Genel Başkanı, Sol Parti Parti Meclis Üyesi Alper Taş, CHP Tonya İlçe Başkanı Şuayib Aydın, İyi Parti Tonya İlçe Başkanı Alipaşa Latifoğlu, Sol Parti Trabzon İl Başkanı Bilal Akçelep,, Sol Parti Düzköy lçe Başkanı Yakup Civelek, il ve ilçe yönetiçileri katıldı. Kongrede Sol Parti Tonya İlçe Başkanı Mustafa Fettahoğlu seçildi.
ŞİMDİ SOL ZAMANI
'Şimdi Sol Zamanı' sloganı altında konuşan Sol Pari Parti Meclis Üyesi Alper Taş seçimi hatılrtarak, "Türkiye tarihinin en kritik dönemine, eşiğine gidiyoruz. Bu eşiği aşmamız lazım, ülkemiz insanı için 9 ay çok kritik. Daha az uyuyacağız daha fazla çalışacağız.' Ya hep beraber ya hiç birimiz' sloganında olduğu gibi bu iktidarı yeneceğiz' diye konuştu. 
BÖYLE YAŞAMAYI HAK ETMİYORUZ
Bu iktidarın dayandığı rejimle Türkiye'nin geleceği yoktur diyen Alper Taş sözlerini şu ifadelerle sürdürdü. "Bu sistemle ne yaşadığımızı gördük. 'Türkiye' yi uçuracağız' dediler ülkeyi uçurumdan aşağı uçurdular. Böyle yaşamayı hak etmiyoruz" dedi. 
KAZANMA ŞANSLARI YOK
Bu iktidarın kazanma şansı yok diyen Alper Taş, sandık güvenliğine vurgu yaparak partililerine 2 görev verdi. Taş, "Birinci görevimiz  en temel görevimiz bu iktidarı yenmek. Sandıkların güvenliğini alalım.ikinci görevimiz, solun bağımsız politikalarını seslendirmek. Sol, sosyalist hareket ne kadar güçlü olursa Türkiye'nin geleceği aydınlık olur" diyerek Tonya'da AKP ve MHP'yi sandığa gömek için dayanışmayla çok çalışalım" sözleriyle bitirdi.
TONYA'DA BİRLİK ZAMANI
CHP Tonya İlçe Başkanı Şuayib Aydın ise, bu ucube sistemden kurtulmamız lazım diyerek sandık güvenliğine değindi, Aydın, "Birbirimize destek olacağız. Zayıf olfuğumuz yerde destek alacağız. Partilerin çıkarlarını ikinci plana bırakmalıyız. Önce bu ucube sistemi defetmeliyiz. Yoksa buralarda bir daha kongreler yapamayız. Herkes taşın alrına elini sokmalı" diyerek birlik mesajı verdi.
İyi Parti Tonya İlçe Başkanı da," Tonya'da birlik vaktidir" diyerek desteğini açıkladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber