banner240
banner237
banner238

MAVİ YELEKLİLER YAĞMURA RAĞMEN SAHADA 

DEVA Partisi 1 Ekim Trabzon mitingi için çalışmalarına hızla devam ediyor.
Trabzon'un Yomra İlçesi, mahalle ve köylerini ziyaret ile programa devam eden  Kubilay Çiçek burada vatandaşların sorunlarını dinleyip, dileklerini alırken tüm Yomralıları 1 Ekim'de saat:15.00'de Trabzon meydan parkında düzenlenecek mitinge davet etti. 

ASGARİ MAAŞ İLE KİM EVİNİ GEÇİNDİREBİLİYOR?

DEVA Partisi teşkilatlarını gören bir dolmuş şöfürü il başkanı Çiçek'e çay ikram ederek "Başkanım sizden ricamız gerçekleri anlatmanız şuan bir çok insan asgari maaş yada daha altına çalışıyor.Elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin bu para ile bu enflasyonda geçinmek mümkün mü?" 

FINDIK ÜRETİCİSİ PERİŞAN OLDU

Fındık üreticisi için fiyat beklendi de beklendi neden? Adam çocugunu evlendirecek,borçlarını ödeyecek ne yaptı gitti tüccara yeri geldi 35 TL den fındığını vermek zorunda kaldı.Sen beni neden tüccara ezdiriyorsun.Sen devletsin benim fındıgımın değeri ne ise sen ver ver ki bende yok parasına vermek zorunda kalmıyayım" dedi.

Deva Partisi Trabzon İl başkanı Kubilay Çiçek "Evet asgari maaş ile bu şartlarda geçinmek mümkün değil bunu görüyoruz ama bunu zam yaparakda çözmek mümkün degil öncelikle bu kriz ortamından kurtulmak, alım gücünü arttırmak gerekiyor.Fındık konusunda detaylı bir çalışma genel merkezimize vermiş eylem planımızda da yer almıştı. İnşallah üreticimizin yüzünü güldürecek çözüm önerileri ile gelemeye devam edecegiz " dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber