Trabzon Milletvekili Adnan Günnar

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, mahalle başkanlarının, mahallerinde partiyi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, mahalle başkanlarının çok büyük vazifele
r ifa ettiklerini söyledi. Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesi’nin mahalle başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, mahalle başkanlarının, mahallelerinde partiyi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, AK Parti nin diğer kademeleri gibi mahalle başkanlarının da çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Milletvekili Adnan Günnar, partisinin Akçaabat İlçe Teşkilatında, ilçeye bağlı mahalle başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Akçaabat’ın 75 mahalle başkanının katıldığı toplantıda, bazı mahalle başkanlarının bayrağı devrettiğini belirterek, göreve yeni atanan mahalle başkanlarında görevlerinde başarılar diledi. Günnar, “Yerel seçimlere yaklaşık 14 ay var. Akabinde başkanlık ve milletvekilliği seçimi yapılacak. Sizler, mahallelerinizde partimizin kurucusu, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil ediyorsunuz. Sizlerle birlikte seçimlere gideceğiz. Mahallelerinizde partimizi en iyi şekilde anlatacaksınız. Ev ev, fert fert yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı halka anlatacağız. Sizlerle birlikte Trabzon’umuz için en güzelini yapmaya çalışacağız. Hepimiz bu davaya önem vermişiz, zaman ayırmışız ve davaya kendimizi adamışız. Bundan dolayı bugün burada bulunan herkese özellikle teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Zor bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız. Ancak şunu unutmayalım, zor süreçlerimiz hiçbir zaman bitmeyecek.Anadolu zor bir coğrafyadır. Tarihten beri bu topraklarda medeniyetler kuruldu medeniyetler yok oldu.Anadoluyu kendine bin yılı aşkındır yurt edinmiş Müslüman Türk Milleti mazlumların ve kimsesizlerin umudu olarak aziz şehitlerimizin anısını Allah’ın inayetiyle koruyarak ona sahip çıkmaktadır. AK Parti kurulduğundan beri önemli ve zorlu süreçlerden geçerek ülkemizi bugünki konumuna milletimiz ile beraber taşıdı.Allah yar ve yardımız olsun dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber