banner240
banner237
banner238

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar STK’larla Bir Araya Geldi.

Memur-Sen, Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Emekli, Memur-Sen, Eğitim Bir-sen, Kızılay, İHH (İnsani Yardım Vakfı), Eğitime Destek Platformu, İmam Hatip Mezunları Derneği, Anadolu Gençlik Derneği, TÜGVA Sivil Toplum Kuruluşlarının yer aldığı toplantıda söz alan Milletvekili Günnar;
“AK Parti Hükümetleri olarak 19 yılda çok büyük hizmetlere imza attık. 
Avrupa’nın en çok yolcu taşıyan havalimanı olan İstanbul Havalimanını, Üçüncü Boğaz Köprümüz olan Yavuz Sultan Selim Köprüsünü, Avrasya Tünelini, Marmarayı, 
Şehir hastanelerini hayata geçirdik. Sağlık alanında yapmış olduğumuz güçlü yatırımlar ve sağlıkta dönüşüm projesi ile Sağlık Tesislerimizle, Şehir Hastanelerimizle, Trabzon’daki İlçe hastanelerimiz beş yıldızlı otel konforundadır. Avrupa'dan hastalarımız “Türkiye'de tedavi olmak istiyoruz” diye bizi arıyor, ambulans uçaklarla Türkiye’de tedavi olmak için bizden ricacı oluyor ve anında Sağlık Bakanlığımız devreye girerek gerekeni yapıyor. Bu durum Türkiye’nin sağlık alanında Avrupa ve Dünyadaki diğer gelişmiş ülkelere oranla çok daha iyi düzeyde olduğumuzu göstermektedir" dedi.

Trabzon’a yapılan yatırımlardan bahseden Milletvekili Günnar; “Doğu Karadeniz'i Orta Doğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun geçtiği güzergahta, tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa'nın ise en uzun çift tüplü karayolu tüneli olacak Zigana Tüneli'ni bitiriyoruz.
Kanuni Bulvarı’nı büyük oranda tamamladık, Yatırım adasını gerçekleştirebilmek üzere gayret ediyoruz. Bakanlıklarımız üzerinden çözmeye çalışıyoruz.
Organize Sanayi bölgelerinin genişlemelerini tamamladık. Akçaabat, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Arsin OSB’lerden başka Of, Araklı ve Ortahisar da yeni OSB yapım çalışmalarını takip ediyoruz.
Afad merkezi binası ve yeni Adalet Sarayı binaları yapıyoruz.
İkinci Devlet Üniversitemiz olan Trabzon Üniversitesi’ni Akçaabat’ta kurduk, Akçaabat Çolaklı veya Darıca bölgesinde merkez kampüsün büyüme çalışmalarını devam ettiriyoruz.
Akçaabat’a spor lisesini gerçekleştiriyoruz. Karadeniz bölgesinin tek Modern et kombinası bitmek üzere ve Akçaabat merkez ilköğretim binasının yanındaki binayı müze haline dönüştürüyoruz.
Akçaabat Güney Geçiş yolunun projeleri tamamlandı oraya da yakında startı veriyoruz.
Vakfıkebir, Akçaabat Millet Bahçesini hizmete açtık, çok yakında Ortahisar millet bahçesi de açılacak.
Akçaabat’a yeni stadyum, yüzme havuzu, kapalı spor kompleksi, Gençlik Merkezleri ve bir çok hizmeti daha gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük başarılara imza atıyoruz.  Hedeflerimize ulaşmak için milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya, her zaman milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade ederek bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber