TRABZON’A ÇOK HAKİM

ŞEHRİ KARIŞ KARIŞ BİLİYOR

2019 mahalli seçimleri sonrasında belediye başkan yardımcısı olan Serkan Özdemir, parti teşkilatından yetiştiğini, Akçaabat’ını ve Akçaabatlıların ihtiyaçlarının neler olduğunu bildiğini dile getirdi.

Serkan Özdemir,” Ben, şehrimizi ve milletimize görev aşkıyla, Trabzon sevdasıyla bu yola çıktım. Şehrimiz için yapılacak daha çok şey var. Belediye Başkan yardımcılığı yaptığım süre içerisinde hem bütün hemşehrilerimle hem de muhtarlarımızla birçok şeyin üstesinden birlikte geldik. Yaşadığımız bu güzel kenti karış karış biliyorum. Şehrime, ülkeme, milletime ve hemşehrilerime daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek için daima çalıştım; çalışamaya devam edeceğim. Bizim niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olacak inşallah. Çıkmış olduğum bu kutlu davada Rabbim bizleri mahcup eylemesin. 2002 yılında AK Parti ailesine üye kaydı ile başlayan kutlu davama inşallah 2023 yılında Milletvekili sıfatı ile hizmet etmek istiyorum. 14 Mayıs seçimlerinde, Rabbimin izniyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. AK Parti, sandıklardan yine birinci parti olarak çıkacak ve inşallah Trabzon AK Partiden 6 Milletvekili ile Meclisteki yerini alacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin özellikle son 20 yıldaki kazanımlarına sahip çıkmak, Türkiye yüzyılında yer almak, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için, yarınlarımız için gece gündüz demeden durmandan yorulmadan bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Serkan Özdemir alışık olduğu tempoda bu kez milletvekili aday adayı sıfatıyla sahada.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Serkan Özdemir, Belediye Başkan yardımcılığı görevinden alışık olduğu şekilde çalışmalarına hiç ara vermeden süratle devam ediyor. Mahalle muhtarlarıyla bir araya geliyor, İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor; esnafların ve vatandaşların derdini dinleyip tek tek not ediyor.

Yoğun bir programı olan Milletvekili aday adayı Serkan Özdemir, çalışmaları kapsamında AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatının Akçaabat’taki Ramazan programlarında da yer alıyor.

Akçaabat’ın tanınan ve sevilen yüzü Serkan Özdemir’i her yerde görmek mümkün. Düğünde dernekte, hasta ziyaretinde cenazede, esnafla sohbette ya da vatandaşın derdinde kederinde yanı başında; Serkan Özdemir her yerde. Onun selam vermediği, elini sıkmadığı, hal hatır sormadığı kimse yok. Serkan Özdemir, gönlüne dokunmadık kimse bırakmadı. Hem ilçedeki STK’larla, hem muhtarlarla, hem vatandaşlarla sürekli dirsek temasında. Akçaabat Serkan Özdemir’i çok seviyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber