TRABZON’A DEĞER  KAZANDIRACAĞIZ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy,  Tonya ve Şalpazarı ilçelerindeki programlarında üreten belediye vurgusu yaptı. Aksoy, “Biz, katma değer yaratan projelerle geliyoruz” dedi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, yerel seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Tonya ve Şalpazarı’nı da ekledi. Gittiği ilçelerde İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatlarıyla buluşan Aksoy, adaylık süreciyle alakalı bilgi vererek projelerini anlattı.

AKILCI YÖNETİM ŞART

İlk olarak İYİ Parti Tonya İlçe Başkanlığı’na giden Aksoy, bu ziyaretinin ardından CHP Tonya İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Aksoy, ilçede geçimini hayvancılıkla sağlayan halka yönelik projeleri olduğundan bahsetti. Aksoy, “Belediyecilikte, güçlü, güç aktaran, akılcı yönetim gereklidir. Biz, katma değer yaratan projelerle geliyoruz. Uygulanmamış projeleri hayata geçireceğiz. Kazınan eski asfaltı yeniden kazanacağız. Bununla yılda 50 milyon liralık getiri sağlamamız mümkün. Özellikle kırsal kesim için tarım ve hayvancılığı önemsiyoruz. Hayvancılığa bağlı olarak biyogaz konusunda teşvik ve destek sağlayacağız. Bu projemizi Tonya’da kolaylıkla uygulayabiliriz. Tarım alanında bazalt gübresini kullanıma sunacağız. Çevrede bul miktarda olan bazalt taşını öğütüp çiftçinin kullanımına sunacağız. Bazalt gübresi verimi artırıyor. Denedik, gördük. Hayvancılığı güçlendirmek, nüfus göçünü durdurmak için çaba harcayacağız” ifadelerini kullandı.

Aksoy, konuşmasının ardından katılımcıların görüşlerini aldı. Katılımcılar Tonya için doğalgazın getirilmesi,mezbaha ve küçük sanayi sitesinin kurulması, Tonya’nın göç vermesinin önlenmesi, mahalle yolu betonlarının onarılması, Tonya Süt Fabrikası’nın güçlendirilmesi, Kadıralak Yaylası turizminin geliştirilmesi, okullarda ilçede üretilen sütün ve fındık dağıtılması, kullanılmayan okul binalarının değerlendirilmesi, içme sularının arıtılması taleplerinde bulundular.

AYRIMIZ, GAYRIMIZ YOK

Tonya ziyaretinin ardından Şalpazarı ilçesine giden Aksoy, burada da İYİ Parti ve CHP İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. İYİ Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı ziyaretinde, İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz’dan sonra sözü devralan Aksoy, “Türkiye’de belediyecilik sınıfta kalmıştır. Belediyecilik konusunda, Avrupa’da Bosna-Hersek’le aynı düzeydeyiz. Belediyeciliğin başarılı olması için iyi bir yönetim anlayışına ihtiyaç vardır. Akılcı bir yönetimle bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi. Toplantıda bazı partililer de Şalpazarı’nın sorunlarını dile getirdiler. Ardından Aksoy ve partililer CHP Şalpazarı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İYİ Partilileri samimi bir şekilde karşılayan CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, “Ayrımız, gayrımız yok. Birlikte başaracağız” diyerek İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy’a destek vereceklerini açıkladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber