TRABZONLU BÜROKRAT GÖREVE HAZIRIM DEDİ

Bu güne kadar yapmış olduğu görevlerde ve uygulamış olduğu projelerle göğsümüzü kabartacak işlere imza atan Sayın Çelenk şimdi de millet vekili olarak ülkesine TBMM çatısı altında hizmet etmeye hazırlanıyor. Şu an İstanbul da görevinin başında olan Selim Çelenk’e telefonla ulaşarak görüş ve düşüncelerini sorduk.

Bu güne kadar ülkeme ve milletime hizmet etme yönünde sosyal hayatın kilit noktalarında yönetici olarak görev yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Çevremizde hizmetlerimizden memnun olan vatandaşlarımızdan ve özellikle şehit ve gazi yakınlarından milletvekilliğimiz yönünde teveccühleri var. Bu gün geldiğimiz süreç içinde Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu mücadeleye daha aktif bir şekilde katkı sağlamak için bu dava da zincirin bir parçası olarak milletvekilliği görevine hazırız. Genel merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri doğrultusunda görev verilirse bizde göreve hazırız diyoruz. Gönlümüz doğup büyüdüğüm kadim şehrim Trabzon’dan milletvekili olarak TBMM de insanımıza hizmet etmekten yana ama genel merkezimizin takdirleri doğrultusunda her yerde her zaman göreve hazır olduğumu ifade etmek istiyorum dedi. 

Manşet 61  Ailesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü değerli hemşerimiz sayın Selim Çelenk’e milletvekilliği yolunda başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Aynur turk 6 yıl önce

Bizim için çok değerli olan sevgili selim abimizin hak ettiği yere ve hakedecegi görevi her zamanki gibi Adilce dürüsie hak edene hakkıyla vereceğini biliyorum ve onu destekliyorum Allah yolunu acık etsin

Avatar
Miraç çelenk 6 yıl önce

Değerli aile buyuğumuz ve kiymetli mudurumuz sayin SELIM ÇELENK i milletvekili olarak meclis çatisi altinda görmek bize sonsuz gurur ve mutluluk verecektir.Bu uğurda kendisine tum gayretimizle destek vereceğimizi bildirir saygilarimizi sunariz...

Avatar
Mustafa Kaya (15 temmuz gazisi) 6 yıl önce

Selim Çelenk müdürümüz bizi kırmayarak davetimize icabet ederek o hoş sohbetinden istifade etmemize imkan verdi sağolsun,sohbet sonunda biz 15 Temmuz gazileri olarak kendisinin devletimize ve milletimize milletvekili olarak hizmete devam etmesi tavsiyesinde hatta ricada bulunduk. Kendisi görev istemediğini,eğer görev verilirse layıkı ile yapacağını belirtti,Selim Müdürümüzden bizler razıyız Rab’bim’de razı olur inşaAllah.

Avatar
Osman yazıcı 6 yıl önce

İnişaAllah hayırlı olur, muzura dan selamlar

Avatar
Kemal 6 yıl önce

????

Avatar
Oflu Naci 6 yıl önce

Ne Ala Ala: Parelelin güçlü olduğu dönemlerde ve şimdi çoğu içeride olan parelelcilerle birlikte özellikle hayatı boyunca Bu yapıya karşı olmuş olan Ak partili bürokratlara operasyon çek, Birlikte hareket ettiklerinin deşifre olmasından sonraGazi ve Şehit yakınlarını istismar ederek kamufle ol.Millette yuttu.



Günebakış Trabzon Haber