Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Bostan Altınışıktan Görevi Devr Aldı

Ömrümün sonuna kadar şeref nişanesi olarak taşıyacağım bu kutlu vazifeyi icra ederken her türlü zorluğa göğüs geren İl Ocak yöneticilerimiz başta olmak üzere, kıymetli İlçe Ocak Başkanlarımızdan, Elif duruşlu Asena kardeşlerimden, Üniversitemizin ve Ortaöğretim Teşkilatlarımızın yiğit bozkurtlarından ve her daim yanımızda duran çilekeş dava adamlarından, partimizin İl Başkanlığından, İlçe Başkanlarından ve Kadın Kollarından Allah razı olsun.

Ülkücü şehit ağabeylerimizin emanetine sahip çıkarak Mübarek davamızı bir adım ileriye götürmek ve Allah rızasını kazabilmek için yaptığımız mücadeleye Ülkücü-Millyetçi hareketin bir neferi olarak devam edeceğim.

Görev sürecimiz boyunca maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İstemeden kalbini kırdıklarım varsa haklarını helal etsinler. Benim hakkım herkese helaldir. Görev süremizde yaptığımız bir hata kendi nefsimizdendir, bir başarı varsa da önce Cenab-ı Hakk'ın bize vesile kılmasından dolayıdır ve teşkilatımızın başarısıdır.

Bu vesile ile Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı görevini devralan Emirhan Bostan kardeşime başarılar dilerim. Allah hayırlı uğurlu etsin.
Cenab-ı Hak Ülkü Ocaklarını, Partimizi, Ülkü Ocaklıyı ve İnanmış her Ülkücüyü korusun ve kollasın...

 

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber