banner240
banner237
banner238

Vizyonunuzun Yetmediği İşlere Yorum Yapmayın.

Metni okuyun okutun anlamaya çalışın ondan sonra sarf edeceğiniz sözlere karar verin.

“Altılı masanın ortak mutabakat metni, milletimizin tam da yararına geleceğine umut olarak hazırlanmıştır.”  Sizler gibi; devlete çökmüş politikacıların menfaatlerine hizmet etmeyen,  şer güçlerin hizmetine yönelik değil,  tam tersine bu deklarasyon; devlete çökmüş rantçıların, çıkarcıların, mafyanın, emperyalis güçlerin karşısında duran, milletin bütünlüğünü beraberliğini refahını esas alan; farklı görüşten vatan sevdalılarının 9 ana başlık 2500 maddeden oluşturdukları ortak mutabakat metnidir. Açıklanan ve ortak deklere edilen bu metinin içeriğine; ne sizin vizyonunuz ne de kalibreniz yetmemesinden itibarsızlaştırmaya çalışmanızdan ibaret bu açıklamanız. Tek vizyonunuz; düzeltirsek yine biz düzeltiriz söyleminiz ilerisi yok.

 Hangi açıdan bakıyorsunuz bilemedim ama açınızın ayarı bozulmuş belli ki özet diye tek kelime kurabildiniz.

Biz içi boş, değerlerini yok etmiş kuklaları çok gördük, hatta görmekten bıktık. Biraz ötede oynayın bu millet artık yoruldu. Bu millete tek bir değer bırakmadınız. Hepsini sahiplenip içini boşaltınız, ne devlet, ne milliyet, ne de din, hala hiçbir şekilde ne mahcubiyet ne de utanmanız var.

Altılı masa mutabakat metninin bir seçim programından ziyade bir yıkım programı imiş?

Birincisi seçim programı değil nasıl tekrar devlet olacağımızın metni. Hükümetleştirdiğiniz, kabile devletine soktuğunuz bu devleti, yine bu devleti kuran bu millet kurtaracak siz de müsterih olun.
Tepki gösteriyormuş, neye tepki gösteriyorsun Sayın Çebi?

Farklı ülkelerin aldığı istihbarat neticesi kapatılan büyükelçiliklerin büyükelçilerinin bakanlıkta azarlanmaya çağrıldığı, sanatçıların sıradan bir uçuş için havalimanında bulunduğu sırada gözaltına alındığı, 6 yaşında istismara uğrayan ve okula gönderilmeyen çocuğun MEB in takibine takılmadığının ortaya çıktığı, sadece Ocak ayında 31 kadının katledildiğinin raporunun açıklandığı, yokluğun ve yoksunluğun sarmalında nefes almakta zorlanan halkın soğuk havalarla daha da buhran geçirdiği bugün Sayın Çebi’nin tek derdi ve düşündüğü genel başkanınızın açıklaması olmuş. Bizler bu ülkenin evladı olarak değil dünyadan kendimizden bile utanıyorken gençler hiç biri olmazsa enflasyon nedeni ile Türkiye’den iltica kabul eden ülkeleri araştırırken bir zahmet bir silkelenip tekrar düşünün ya da lütfen susun. Zira her seferinde daha da utanmanız gerekiyor.

"BOP eş başkanı olduğunu, bu görevle görevlendirildiğini söyleyen zihniyetten ders alacak değiliz."

100 yıllık vizyondan bahsederken seçim vaatlerinde açıkladığınız 5 yıllık vizyonu tutturamayan bir öngörü ile mi yüzyıl vizyona sahip olduğunu iddia ediyorsunuz. Yıkımsa yıktınız. Her şeyi bu milletin elinden aldınız. Ne din bıraktınız ne vatan boşaltınız/ sattınız. Doymadınız doymuyorsunuz.

Pinokyo sizi kıskanır oldu..

Koca koca adamlar, biri ayakkabı yalamayı öneriyor öbürü gözündeki ışığı gösteriyor bir diğeri fani olmadığını biliyoruz diyor. Faili meçhul cinayetler, mafya liderleri ile kol kola girip milleti tehdit etmeler, dün ip atanlar bugün beka sorunu diyenler mi? Hangi birine cevabınız var Sayın Çebi.

Şerden, kandilden, Avrupa’dan, kukla olmaktan bahseden siz ; “kişi kendinden bilir” lafı tam söylenecek yerdesiniz.

Avrupa görüşmeye oturacak diye hava alanında dört beş bakan ve başkanınız ile binleri toplayarak yaptığınız mitingi ne çabuk unuttunuz. Kimin daha çok Avrupa sevdasında olduğunu nasıl hizmet ettiğini, icazet istediğini, yakın tarihte aman beni unutmayın diye menettin parkında çekirdek çıtlatıp kapısında beklediğinizi neden unutuyorsunuz da, emsal örneği Avrupa’da dahi görülmemiş ortak bir deklarasyon metnini eleştirmek için Avrupa’ya adresliyorsunuz ki? Kendi şiarınız olduğundan mı?

Eski Türkiye’yi değil iddia ettiğimiz gibi insan onuruna yaraşır yaşam şartlarını yakalamış kendine yeten tüm özgürlüklerini elde etmiş adil, milli ve maneviyatı tam geleceğin Türkiye’si iddiasındayız / vadindeyiz

 “Biz milletimizin ferasetine inanıyor ve güveniyoruz ”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber