banner240
banner237
banner238

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Zerdeci'den teşekkür mesajı

İl Başkanı Zerdeci, 6 Kasım 2022 Pazar günü Türk siyasi tarihi ve Milli Görüş tarihi açısından çok önemli bir gününde Yeniden Refah Partinin 2. Olağan Büyük Kongresini Türkiye’nin en büyük salonlarından biri olan Ankara Arena Spor Salonunda içerisi ve dışarı tıklım tıklım dolu adeta  mahşeri bir kalabalıkla yaklaşık 65.000 kişinin katılımıyla siyasi tarihimizde eşine benzerine rastlanmayacak bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, aynı amaç ve aynı hedef için yurdun her yerinden koşup gelen onbinlerle bir araya geldiklerini kaydetti.

Zerdeci, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın kongrede birçok sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulacağını müjdesini verdiği açıklamasında Genel Başkan Erbalkan’ın da sözlerine yer vererek, Merhum Başbakan, Millî Görüş hareketinin banisi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocanın vefatı sonrasında yaşanan gelişmeler neticesinde ortaya çıkan Milli Görüşün temsil sorununun 4 yıl önce 23 Kasım 2018’de Yeniden Refah Partisinin kurulmasıyla sona erdiğini belirtti.

Zerdeci, açıklamasında, “Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan burada yapmış olduğu tarihi konuşmasında, ‘Ülkemizin ve İslam aleminin içinde bulunduğu yıllardan beri çözüme kavuşturulamamış bir çok sorunu ekonomiden istihdama, gençlerimizin sorunlarını, milli eğitim, uluslararası ilişkiler ve dış politikalarla ilgili sorunlarımızı, hukuk adalet alanında, yabancılar göç politikalarıyla ilgili sorunlarımızı, paylaşımda ve yönetimde adalet, yolsuzluklarla mücadele, ahlak ve manevi kalkınma ile ilgili sorunlarımızı, emeklilerimiz, atanmamış öğretmenlerimiz ve sağlık alanıyla ilgili sorunlarımızı, polis jandarma ve bekçilerimiz ve engellilerle ilgili sorunlarımızı, Doğu ve Güneydoğu Bölgesindeki sorunlarımızı’ dile getirmiş ve bu sorunların nasıl çözüme kavuşturulacağını ispatlarıyla ortaya koyarak. Milli Görüş hareketinin tartışmasız lideri olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.” dedi.

Kuruluşundan itibaren geçen 4 sene içinde iktidara adım adım yürüyen Yeniden Refah Partisi olarak bu noktaya medya rüzgarıyla, iktidar gücüyle, hazine yardımı alarak veya dış güçlerin desteğiyle gelmediklerini kaydeden Zerdeci, “Seçimlere girme yeterliliğinin 1 seneden az bir sürede elde edilmesi, 1. Olağan Kongremizin,  aynen bugün burada olduğu gibi, mahşeri bir kalabalıkla, yaklaşık 50.000 kişinin katılımıyla siyasi tarihimizde eşine benzerine rastlanmayacak şekilde icra edilmesi, 300.000 resmi üye kaydedilmesi, 81 il ve 900’den fazla ilçemizde teşkilatlarımızın kurulup kongre süreçlerinin büyük kalabalıklarla icra edilmesi, 100 bin sandık başmüşahitimizin belirlenmesi, tüm illerimizde hanım ve gençlik teşkilatlarımızın kurulması, binlerce köy ve mahalle teşkilatımızın kurulması gibi sayısız birçok başarıya imza attık  Elhamdulillah.

Yeniden Refah Partisi olarak biz bu noktaya medya rüzgarıyla, iktidar gücüyle, hazine yardımı alarak veya dış güçlerin desteğiyle gelmedik. Biz bu noktaya Cenabı Allah’ın yardımıyla, davamızın bereketiyle, fedakar dava erlerimizin gayretiyle geldik.

Yeniden Refah Partimiz; kim yapmış olursa olsun doğruyu alkışlayan, yanlışları da kim yaparsa yapsın en üst perdeden dile getirip çözüm yollarını ortaya koyan siyaset anlayışıyla, daha iktidar olmadan milletimizin sorunlarına çözüm üretir hale gelmiş, milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuştur.” diye konuştu.

Zerdeci, Olağan Kongre ile seçim çalışmalarının da fiilen başladığını ifade ederek, “Muazzam bir insan seliyle icra ettiğimiz 2. Olağan Büyük Kongremizdeki tablo açıkça ortaya koyuyor ki; ‘Artık Biz Geliyoruz, Artık Yeniden Refah Geliyor,  Artık Milli Görüş Geliyor’. Kongremizle birlikte seçim çalışmalarımız da fiilen başlamıştır.

‘Artık çare var, artık hayrın kendisi var, artık Yeniden Refah var. Artık ehven-i şerlere mahkum değiliz. Hak geldi,  batıl zail oldu.” diye konuştu.

Ak Parti iktidarının emeklilik zamanının geldiğini kaydeden Zerdeci, şöyle konuştu: “20 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde, yapılan birtakım hayırlı hizmetler olmakla birlikte, başta ekonomi olmak üzere, hukuk ve adalet, dış politika, sosyal politikalar ve eğitim gibi alanlarda maalesef sınıfta kalınmıştır. Metalleri yorulmuş, boyaları dökülmüş, artık bu ülkeye verecek çok bir şeyi kalmayan iktidarın emeklilik zamanı gelmiştir.

Su görünmüş, teyemmüm bozulmuştur. Altı benzemezin bir araya gelmeye çalıştığı ‘masa başındakiler’ ile iktidarda bulunan ‘kasa başındakiler’in aziz milletimize umut olamadığı aşikârdır. Yeniden Refah Partimiz ise;  

81 ilimize 681 Refah projesiyle, ekonomik bağımsızlığımızı sağlayacak ‘Milli Kaynak Paketlerimiz’ ile, katma değeri yüksek milli teknoloji hamlemiz ile, Milli Siyaset Kurullarımızın yapmış olduğu ilk 100 gün icraat planlaması ile, yol haritası belli, deneyimli, ehliyetli ve liyakatli kadrolarıyla birlikte, ülkemizi yönetmeye, ‘Yaşanabilir Bir Türkiye’ ve ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmeye hazırdır Elhamdülillah. Milletimiz Yeniden Refah diyor, akın akın Yeniden Refah’a koşuyor. Yeniden Refah Partisi olarak ittifakımız milletimizledir. Yeniden Refah Partimizin Amerikalarda, İngilterelerden dış güçlerden hiçbir zaman icazet arayışı olmamıştır. Gücünü yalnız Allah’tan ve Aziz Milletimizden almaktadır. Hedefimiz tek başına iktidar olmak, Milli Görüş prensipleri ve projeleri ile milletimizin derdine derman olmaktır. Yeniden Refah Partimiz, milletimizin teveccühü ve ferasetiyle, iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu kongre sürecinde tüm teşkilatlarımız gecesini gündüzüne katarak büyük bir azim ve inançla çalışarak ilimizde rekor sayıda 25 otobüsle, birçok özel araçla, 1000 kişinin üzerinde bir katılımla Rize ilimizi temsil ettik. Bu tablonun ortaya çıkmasında emeği geçen il ve ilçe yönetimi kurulu üyelerimize, gençlik kollarımıza, hanım kollarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyorum.

Kongre salonumuzu büyük bir heyecanla tıklım tıklım dolduran bu muazzam tablonun ortaya çıkmasını sağlayan aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum.

Tüm hemşerilerimizin kongremize vermiş oldukları büyük destek ve yoğun katılımları ve yolculuk boyunca heyecanımıza ortak oldukları için, salonda bizimle birlikte Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni ve Adil Bir Dünya hedeflerimize ortak oldukları için şükranlarımı sunuyorum.

Tüm halkımıza partimize göstermiş oldukları bu büyük güven ve teveccüh için sonsuz teşekkür ediyorum.

‘Milletimiz İçin Biz Varız’ diyerek, ‘Burada Gelecek Var’ diyerek laf değil hizmet üretmek için gecemizi gündüzümüze katarak canla – başla çalışmaya devam edeceğimizin sözünü   veriyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber