banner240
banner237
banner238

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat Üzülerek ifade etmek istiyorum ki

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat gündemin en önemli konusu olan aileyi yıkma projesi olarak değerlendirdiği İstanbul sözleşmesi hakkında basın bildirisi yayınladı. 
Pulat ;
Bugün Türkiye'de  seçime girecek 30 tane parti olmasına rağmen Yeniden Refah Partisi dışında milletin gerçek sorunlarıyla ilgilenen ,milletin derdini kendine dert eden başka bir parti yok.dedi.

Bu doğrultuda bundan yaklaşık 11 yıl önce yasalaştırılan ve 2014 yılında yürürlüğe giren istanbul Sözleşmesini bütün partiler savunur halde gözüküyorlar.Her ne kadar bu hükümet kendi döneminde çıkardığı bu sözleşmeden geri adım atmış gibi görünse de başta Adalet Bakanı Bozdağ"kanun maddesi olan 6284 ün halen yürürlükte olduğunu"söylemektedir.  Milletimizin, inancına,örf adet gelenek ve göreneklerine saygılı olması gereken aile ve sosyal politikalar bakanının açıklamalarını üzülerek görmekteyiz. Her konuda muhalefet olan partiler söz konusu batı dayatması antlaşmalar ve sözleşmeler olunca sanki ittifak halinde oluyorlar.
İktidar kanadını ise anlamak mümkün değil. En üst makamdan iptal edildiğini söylendiği halde bazı bakan vekillerin alttan alttan ince mesajlar vermesi akla ziyandır. 

 Yeniden Refah Partisi baştan beri  milletimizin lehine olanları söylüyor olması bizim milletimize olan borcumuzdur.Diğer siyasi partilerin yapılarının birbirinin aynısı olmadığı halde özellikle batılıların bize dayattığı bazı kanunlarda dik duruş sergilemesi kabul edilemez bir durumdur.  Bu da bizleri derinden üzmektedir,milletimizi yaralamaktadır .Ancak şunu bilsinler ki milletimiz üzülmesin Yeniden Refah iktidarında milletimizle uyuşmayan kanunlar yasalar değiştirilecektir. Aileyi,ahlakı bozan dernek vakıf ve yayınları kaldırıp çöpe atılacaktır.
Son günlerde milletimizin gündemini meşgul eden iktidar partisinin bazı bakanları gerçek görevlerini yapma yerine İstanbul sözleşmesi savunuculuğuna kalkmışlar milletimiz üzüntüyle sizleri izlemektedir .
Bu necip millet 2023'te sandıkta sizlere cevap verecektir. 
Saygılarımla.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber