Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili Aday Adayı Eren Küçük "projelerimizle geliyoruz"

Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldum. Şu anda iktisat ve maliye okumaktayım. Ticari olarak ise arsa alım satım ve parselasyon işleri yapmaktayım" dedi.

EREN KÜÇÜK HER YERDE “GENEL BAŞKANIMIZIN NEZAKET VE ZARAFETİ KONUŞULUYOR”
Siyasette iddialı olduğunu ve bu nedenle Yeniden Refah Partisi’ni tercih ettiğini kaydeden Eren Küçük, “İl yönetiminde kurucu yönetim kurulu üyesi olmam sebebiyle il protokol başkanlığı yaptım. 4 yılda binlerce esnaf gezdik. Kamu idarelerini ziyaret ettik. Genel başkanımıza büyük bir teveccüh var. Kendisini tek görmek isteyen bir topluluk var. Genel başkanımızı destekliyorlar. Genel başkanımızın nezaket ve zarafeti çok konuşuluyor. Vatandaşlarımız 70-80'li yıllardaki yuvarlak masalardaki düsturu bekliyorlar. O dönemde insanlar birbirini kırmadan fikirlerini beyan ediyorlardı. Bu yönde siyasette büyük bir boşluk. Bu boşluğu da genel başkanımızın dolduracağı görünüyor” diye konuştu.
YENİDEN REFAH PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EREN KÜÇÜK “6 MEGA PROJEMİZ VAR”

Yenidn Refah Partisi’nin; üretim, istihdam ve ihracat ekonomisi düzeyinde siyaset yaptığını söyleyen Eren Küçük, Trabzon özelinde projeleri olduğunu belirterek şunları söyledi.

“İstihdamdan başlarsak, Arsin'deki yatırım adası. Arsin yatırım adası 2016-2017 yıllarında, ihale aldı verildi derken yapılmadı. Oysa ki güzel bir proje, 3 bin dönüm araziye kurulması planlanan 8-9 kuruluşun yer alacağı nano teknoloji, savunma ve güvenlik sistemleri gibi firmaların yer alacağı, 25 bin kişinin istihdam bulacağı bir alan olacaktı. Bu yapılmadı. Yapılması ivedilikle bekleniyor.”

“Trabzon metro bekliyor. Genelde Büyükşehirlerde bu sistemler mevcut. Beşikdüzü ile Of arasında metro olmazsa olmaz. Bunun yapılması gerek. Bu trafik oranını yüzde doksan oranında çözer. Ayrıca hafif raylı sistem de yapılabilir. Memleketimizin en yoğun bölgelerinde, Akçaabat ve Yomra arasında hafif raylı sistem yapılabilir. Bunu yaparken de toplu taşımacılığı da koruma altına almak gerek.”

 “Demir yolu yarım asırdır beklenen proje. Demir yolu Erzincan'da kaldı. Erzincan-Batum arası, Trabzon bağlantı demir yolunu gerçekleştirebiliriz. Ticaret ve ihracat anlamında kolaylık sağlar. İnsanlar kamp turlarına da rahatlıkla çıkabilir.”

EREN KÜÇÜK“6 adet mega projemiz var dedik bunlar Turizmi aslında 12 aya yaymak gerek. Sadece yaz şartlarında Uzungöl'e kalmamak gerek. Yıllar evvel Beşikdüzü'nde teleferik yapıldı, atıl şekilde duruyor. Memleketimizde gezilmesi görülmesi gereken yerler var. Kayak turizmi de yapılabilir.”
“Altyapı projemiz var. Trabzon'da internet hatlarında kopma ve kesintiler oluyor. Doğalgaz borularında patlamalar oluyor. Böyle olunca da kazı işlemleri başlıyor. Bunlar trafiği ve yayaları olumsuz etkiliyor. Avrupa sistemiyle tüneller oluşturabiliriz. Bunlar 6 ayda yapılabilir ve bir daha 100 yıl benzer sorunlar yaşanmaz. Bunun maliyeti, firmalardan katılım payı alınarak minimize edilebilir. Atıyorum, herhangi bir kuruluşun arıza nedeniyle o tünellere girmesi gerekti, her tünele girişinde katılım payı alınarak maliyet minimize edilir.”

EREN KÜÇÜK “ÇÖZÜM ERBAKAN”

İnsanlar ittifaklardan, ittifakların isminden bile sıkıldı. Biz tek başımıza seçime gireceğiz. Vatandaşlarımızın, ülkemizin geleceği için; üretim, istihdam ve ihracat ekonomisi çizgisinde ilerleyecek partiyi tercih etmelerini bekliyorum. Çözüm Erbakan.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber