YILDIRIM:  YOMRA BİZİM SEVDAMIZ DEDİ

Halkımıza hizmet noktasında çok onur verici bir görev olarak gördüğüm Belediye Başkanlığı görevine doğduğum, büyüdüğüm ilçem için aday adayı olarak talip oldum. Yaklaşık üç aydır çok yoğun bir şekilde aday adaylığı süreci geçirdik. İlçemizin en ücra köşesini dahi, bu süreçte defaden gezdik. İnsanlarımızla tanıştık, konuştuk, dertleştik. Bu girişimimiz Yomra halkı tarafından hep takdir edildi. Belediyecilik konusunda önemli bir algı oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu süreçten, önemli tecrübeler elde ederek ve büyük kazanımlarla çıktığımızı düşünüyorum. 
Ben belediye başkanlığını görevini çok kutsal bir görev olarak görenlerdenim. Bu bağlamda, akademik bilgi, birikim ve tecrübelerimizi Yomra’mızda hayata geçirmek istedik. Çok halishane duygularla yola çıktık. Bütün aday adayları arkadaşlarımızla sürecin en başından beri birlikte hareket ettik. Çok güzel dostluklar kazandık. Kimseyi kırmamaya, üzememeye ve eleştirmeye çalıştık. Biz bu yolda üç şeyi hedefledik; birincisi hoş bir sada bırakmak, ikincisi sayın Cumhurbaşkanımızın 2019 yerel seçimleri için öngördüğü “gönül belediyeciliği seferberliği” kapsamında gönülleri kazanmak ve üçüncüsü ise Türkiye’nin dört bir yanında yaptığımız belediyecilik çalışmalarımızdan edindiğimiz tecrübelerle Yomra’mıza birkaç güzel proje kazandırabilmekti. İlk iki hedefimizi gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Üçüncü hedefimizi gerçekleştirmek nasip olmadı. 11 Ocak 2019 tarihinde sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile adaylarımız açıkladık. Büyük bir coşkuyla kendilerini karşıladık. Aday arkadaşlarımızı tebrik ettik. Allah hepsinin yolunu açık etsin. Seçim sürecinde başta Büyükşehir adayımız sayın Murat Zorluoğlu olmak üzere, bütün aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 31 Mart gününe kadar biz gerekli katkıları vermeye devam edeceğiz. 
Bugünden itibaren, öncesinde defaden gezdiğimiz esnaflarımızı, mahallelerimizi tekrar gezip herkese teşekkür edeceğiz. Ardından büyük bir onurla yürüttüğüm akademisyenlik görevime geri döneceğim. Vatanımıza hayırlı, doğru, dürüst, kul hakkını gözeten, çalışkan mühendisler yetiştireceğiz. Ülkemin her karışında, yine belediyecilik adına önemli projeler yapmaya devam edeceğiz. Görev talep edilmez, ancak tevdi edilir. Bu anlayışla, bugüne kadar devletimizin ihtiyaç duyduğu her an biz hazır olduk, bundan sonra da hazır olacağız. 
Bu süreçte bize destek olan, ekmeğini paylaşan, güler yüzünü hiç eksik etmeyen, kalplerini ve gönüllerini bize açan çok değerli Yomralı hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Yomra’lı olmak bizim için her daim pozitif ayrımcılık nedeni olmuştur. Bundan sonra da böyle olacak. Ve biz Yomra için yorulmaya yine devam edeceğiz.
Başta aileme ve çok değerli dostlarıma bu süreçte bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ak Parti Yomra İlçe Teşkilatının çok değerli yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına ve mahalle başkanlarına; parti il yönetimine, milletvekillerimize ve genel merkez yöneticilerine ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2019 yerel seçimlerinin vatanımıza, milletimize, bölgemize ve Yomra’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber