banner240
banner237
banner238

YOMRA İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKGÜL :  AK PARTİ TEŞKİLATINI KİMİN YÖNETTİĞİNİ HALK MERAK EDİYOR

Açıklamasında Ramazan ayında bulunulduğunu hatırlatan Akgül, "Halkımız 31 Mart'ta kararını vermiş ve seçim bitmiştir. Herkesi içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayına yakışır şekilde davranmaya, konuşmaya davet ediyorum" dedi.

AK Parti Yomra İlçe Başkanı'nın absürt açıklamalarda bulunduğunu kaydeden Akgül sözlerine şu şekilde devam etti: "Sayın İlçe Başkanı şahsım için 'İYİ Parti'nin İlçe Başkanını da tanımış olduk' demiş. Göreve geleli kısa bir süre olmasına rağmen neler yaptığımızı ve duruşumuzu Yomra halkı biliyor ama AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı'na yıllardır kimin başkanlık yaptığını halk merak ediyor... AK Parti Yomra İlçe Başkanı, kıymetli Yomra Belediye Başkanımızın muhatabı değildir. Farklı hesaplar peşinde olanları herkes görüyor ve izliyor.  Biz teşkilat olarak Belediye Başkanımızla el ele geziyoruz. Onlarda ise kimin eli kimin cebinde belli değil!"

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Akgül sözlerini şöyle tamamladı: "Hiç gündemde yokken Yomra Belediye Başkanımızı konu alan ve hiç etik olmayan açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı ve Yomra İlçe Başkanını içinde bulunduğumuz mübarek günlere uygun şekilde davranmaya ve konuşmaya davet ediyorum. Kıymetli Yomra halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum "

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber