ZORLUOĞLU, KÖPRÜBAŞI VE HAYRAT'TA MAHALLELERİ DOLAŞTI

Köprübaşı ve Hayrat’ta ilçe merkezlerinde esnaf ziyaretleri ve vatandaşla hasbihal toplantıları gerçekleştiren Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’ın da katıldığı programlarda ücra mahallelere daha çok zaman ayırarak, hemşehrilerinden Cumhur İttifakı’na, ilçe belediye başkan adaylarına ve büyükşehir adayı olarak kendisine destek olmalarını istedi.

“TEŞEKKÜR İÇİN TEKRAR GELECEĞİM”

Köprübaşı’nın Beşköy Mahallesi’nde kılınan Cuma Namazı sonrası hemşehrileriyle hasbihal eden Zorluoğlu, “Sadece hemşehrileriniz olduğum için değil, bu işi gerçekten hakkıyla yapabildiğim, belediyecilik işini iyi bildiğim için sizlerin desteğini istiyorum. Hedefimiz bütün imkânlarımızla sadece il merkezimizin değil ilçelerimizin ve ücra mahallelerimizin de hizmetkârı olmaktır. Kulağımıza gelen dedikodular var. Başka partilerin adayları veya bağımsız adaylar ‘biz seçimden sonra AK Parti’ye geçeceğiz’ diyormuş. Böyle bir şey söz konusu değildir. Cumhurbaşkanımızın açıklaması nettir. Bu trenden inenler bir daha binemez. Biz gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah seçimden sonra teşekkür için geldiğimde sizlerle yeniden bir araya geleceğiz” dedi. 

BALABAN, YENİKÖY, PINARCA DESTEĞE HAZIR 

Beşköy’den Hayrat’a geçen Zorluoğlu ve beraberindekiler, ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra Balaban, Yeniköy ve Pınarca mahallelerinde kendilerini ilgiyle karşılayan vatandaşların gönlüne dokundu.  Balaban Mahallesi’nde vatandaşlara hitap eden Zorluoğlu, ilçe belediye başkan adayı Salih Öztel’in tüm projelerine büyükşehirden her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Belediyecilik işi vizyon işidir, projeci insanların işidir, idarecilik bakımından güçlü olan insanların işidir. Ondan da önemlisi Ankara’nın, merkezi idarenin desteğini alabilenler başarılı olabilir. Mutlaka desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar da Türkiye’de oy rekorları kıran Hayrat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dikkatle takip ettiği ilçelerden bir olduğunu kaydederek, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra, gönül belediyeciliğinin ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin, Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ve ilçe adaylarının seçilmesiyle bir bir gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber