banner240
banner237
banner238

1461 Trabzon FK Spor Teknik direktörü Mehmet Ak maç sonu açıklamada bulundu

Öne geçtiğimiz maçta 45+5. dakikada penaltı golüyle skora eşitlik geldi. İkinci yarıda çok ciddi ve organize ataklarımız oldu. İki topumuz maalesef direkten döndü. Sezon öncesinde ve hafta içinde antrenmanda üzerine çalıştığımız konuları bu maçta sahaya yansıtma şansı bulduk. Geçen haftalara göre topa sahip olma yüzdemiz çok daha fazlaydı ve bunun sonucunda oyunun hakimi de bizdik. Rakibimiz çift forvete döndükten sonra kenar ortalarıyla iki tane pozisyon verdik. Bunların dışında rakibimize organize atak şansı tanımadık. Bu da olumlu bir gelişmeydi.

Deplasmanda alınan bir puan bizim için değerli. Bu hafta sahada 23.9 yaş ortalaması ile yer aldık. Oyun olarak her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Oyuna sonradan giren oyuncularımız da gereken katkıyı sağladı. Tüm oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum. Bu oyun bizi ilerleyen haftalarda çok daha iyi noktalara getirecek.

Emin adımlarla hedeflerimiz ve planlarımız doğrultusunda ilerliyoruz. Önümüzdeki maçlara aynı şekilde konsantre olarak çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak Vanspor camiasına da misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber